Neler Yeni

turknet neden bu kadar kusursuz

etnetalw

80+ Bronze
millenicom, comnet, dsmart, turktelekom, oris telekom ve son olarak gıbırneti denemiş birisi olarak turknetin bana sunduğu hizmetin yarısını bile diğerleri bana sunamadı, evet fiyat farkı var aralarında lakin aynı zamanda bi o kadar kararlı kopmayan ve diğerlerine göre 10 15 ping daha az veren internette var, bunun nedeni nedir altyapılar aynı değil mi? en son gıbırnete geçtiğimde 15 gün dayanabildim ve hattı iptal ettirip mecburen turknete sıfırdan kurulum yaptırıp 450 lira kurulum ücreti ödemek zorunda kalmıştım
Kendim kullanmıştım ve deneyim cok kotu olmuştu. 1. Altyapı kaç destekliyorsa o hızı veriyor hatın desteklediği hızı değil. Yurtdışı ping sorunu ve yurtiçi yurtdışı loss problemi vardı. Aynı zamanda akşamları hızlar düşürüyordu arada. mh ping çözümüde üretmiyor aslında alternatif uplinkleri mevcut ama işte :)
Ve denemediğin en az 100 firma daha var yani ondan diğer firmaları denemeden yorumlama yanlış olmuş. Tek ping mi düşük çıktı yurtiçi mi? Sebebi bir cok ilde mlps hizmeti pop noktası mevcut dostum. Ve bir cok ilde ookla sunucusu mevcut bundan kaynaklıda düşük ping alabilirsin yurtiçi pingden cok yurtdışı odaklanmanı öneririm o hız o bufferbloat o gecikme değerleri.

Son düzenleme:

oguz13

80+ Bronze
Adını vermeyeceğim herkesin bildiği bir formun heryere yapıştırması.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Kendi altyapısını kullanıyorum Turknet’in hiçbir sorun yaşamıyorum ne kopma ne dalgalanma.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Rica etsem yurtdışı hız testi yapıp linkli şekilde paylaşırmısın?
frankfurt,sofia,boston,amsterdam lokasyonlarda herhangi bir sunucudan.
Şuan çalışıyorum evde değilim testi yapınca atarım.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Valla Fiber Gıbırnet kullanıyorum. Bundan önce türkcell kullandım. Ping değerlerim bütün oyunlarda düşük. Örnek olarak Cs go da 25-29 arası - Keza dotada da aynı. Valorant zaten 5 ping. Genel manada da pingim düşük. Ama türknet'i denemek istiyorum. Şuan Twitch üzerinde Bant genişliği kısıtlaması var. Aynı şekilde türkcellde de aynı sorunu yaşamıştım. 1 ay uğraş sonucu sorun çözülmüştü. Gıbırdaki tek sorunum o.

BabaVoss7

80+ Silver
Tamamrn şans meselesi bence. Tt altyapıdınfa kullanıyorum bende çok memnunum krndi altyağısında memnın olmayanda var. Konuma ve çalışanlara göre değişiyor haliyle

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
millenicom, comnet, dsmart, turktelekom, oris telekom ve son olarak gıbırneti denemiş birisi olarak turknetin bana sunduğu hizmetin yarısını bile diğerleri bana sunamadı, evet fiyat farkı var aralarında lakin aynı zamanda bi o kadar kararlı kopmayan ve diğerlerine göre 10 15 ping daha az veren internette var, bunun nedeni nedir altyapılar aynı değil mi? en son gıbırnete geçtiğimde 15 gün dayanabildim ve hattı iptal ettirip mecburen turknete sıfırdan kurulum yaptırıp 450 lira kurulum ücreti ödemek zorunda kalmıştım
Ben de Turknet te kesintiler yaşıyordum ttnet e geçtim mis gibi kullanıyorum şuan. hem de 30 lira farkla 200mbps alıyorum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende çoğunu denedim tek sorun yaşamadığım Milleni. Biraz şans işi. En iyisi budur gibi bir durum yok bence. Kendi tecrübelerine göre hangisi iyiyse senin için en iyisi o oluyor.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
türknet mi kusursuz :D türknete işin düştüğü zaman en sorunlu ilk 3 internet sağlayıcısı arasına girer hayatım boyunca iki kez şikayetvar.com kullandım birinde türknet birinde millenicomu şikayet ettim yoksa kolay kolay şikayet etmem bahsettiğim siteye ama bu iki şirket hak ediyor hemde sonuna kadar üstelik türknet görmüş görebileceğiniz en büyük çıkarcı şirkettir senden bi çıkarı varsa sana iyi hizmet sunar normal vatandaş isen şirketin umurunda değilsindir. Millenicom ise çıkarı olsun olmasın herkesi süründürür 1 saat içinde bağlantınızı kurucaz diyip 2 gün kuramadılar sonra kendim bir şeyler yapıp kurabildim o kadar ki bilgisizler bir sorunun mu var tek dedikleri modemi resetleyin ve asla aramazlar sorun çözüldü mü diye mesaj atar çözüldü diye kapatır arıza kayıtlarını çözülmedi ise bir nevi kara listeye ekler gibi ulaş ulaşabilirsen :D yani bakın içim öyle dolmuş ki o iki internet sağlayıcısı ile ilgili aylardır bu anı bekliyormuş gibi içimi döktüm ne olursa olsun TURKNET ve MILLENICOM kullanmayın kullandırtmayın

Top Bottom