Neler Yeni

turknet neden bu kadar kusursuz

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
millenicom, comnet, dsmart, turktelekom, oris telekom ve son olarak gıbırneti denemiş birisi olarak turknetin bana sunduğu hizmetin yarısını bile diğerleri bana sunamadı, evet fiyat farkı var aralarında lakin aynı zamanda bi o kadar kararlı kopmayan ve diğerlerine göre 10 15 ping daha az veren internette var, bunun nedeni nedir altyapılar aynı değil mi? en son gıbırnete geçtiğimde 15 gün dayanabildim ve hattı iptal ettirip mecburen turknete sıfırdan kurulum yaptırıp 450 lira kurulum ücreti ödemek zorunda kalmıştım
Bi arkadaş türknet kullanıyordu ve müşteri hizmetleri berbattı

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Rica etsem yurtdışı hız testi yapıp linkli şekilde paylaşırmısın?
frankfurt,sofia,boston,amsterdam lokasyonlarda herhangi bir sunucudan.
İstediğin konumlardaki hız testi sonuçları.

Ekler

• IMG_1301.jpeg
    IMG_1301.jpeg
    97.7 KB · Hit: 26
  • IMG_1302.jpeg
    IMG_1302.jpeg
    97.1 KB · Hit: 22
  • IMG_1303.jpeg
    IMG_1303.jpeg
    98 KB · Hit: 30
  • IMG_1306.jpeg
    IMG_1306.jpeg
    84.6 KB · Hit: 28
  • IMG_1305.jpeg
    IMG_1305.jpeg
    96.3 KB · Hit: 25
  • IMG_1304.jpeg
    IMG_1304.jpeg
    98.3 KB · Hit: 26

GodlyPain

80+ Bronze
Her şey altyapıya bakıyor. Benim eski evde fiber optik altyapı vardı. 8 ay kesintisiz 1gbps aldım. En ufak düşme yaşamadım. Kablonet kullandım.
Şimdi farklı eve taşındım. 100mbps var ama çok problemli, oysa aynı aboneliği taşıdım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gigafiber kullanıyorum memnunum sağol Türknet daha öncede VDSL kullanıyordum onda da iyiydi ama altyapı sağlam olması kaydıyla

etnetalw

80+ Bronze
İstediğin konumlardaki hız testi sonuçları.
Teşekkürler donuş ve paylaşım için hocam. Yani keşke yurtiçi performasnını yakın ülkelerdeki sunucularada sağlasalar cunku en cok trafik yurtdışında dönmekte aslında. Ama senin için sorun değilse boyle ideal ama tabii ki her zaman yüksek hız daha iyi.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Teşekkürler donuş ve paylaşım için hocam. Yani keşke yurtiçi performasnını yakın ülkelerdeki sunucularada sağlasalar cunku en cok trafik yurtdışında dönmekte aslında. Ama senin için sorun değilse boyle ideal ama tabii ki her zaman yüksek hız daha iyi.
Ben çok memnunum hem ping değerleri olsun indirme ve yükleme hızları olsun en ufak problem yaşamıyorum. Steam’da 113 Mb/s indirme hızlarına bile çıkıyor daha ne olsun :).

Top Bottom