Neler Yeni

türknet neden bu kadar ucuz

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih

Elvanya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yasir Yaşar
beyler ailem bir iş vardır o işin içinde diyor :D türk telekomda 165 TL olan paket türknette 85 TL nasıl açıklayabilirim sıkıntısız olduğunu
Ben yaklaşık 5 senedir kullanıyorum hiç türknet kaynaklı sorun yaşamadım. Sorun olduğunda da arıza kaydı bırakıyorum ya gün içinde ya da ertesi gün hallediyorlar. Altyapın iyiyse sorun yaşamazsın.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
kablonet te sıkıntı çıkıyormu bağlantyı kesinitisi vs
müsteri hizmetleri nasıl
valla 12 senedir kullanıyorum bilmiyorum kayserideki ekipler mi çok güzel ama Müşteri hizmetleri güzel yılda 2 belki 3 kez falan ararım oda benim modemim eski epey hala onların verdiği modemi kullanıyorum 100mbit verebiliyor orası ayrı ama :D Bazen modemmi şişiyor eski olduğundan bilmiyorum ama kesinti falan yaşamadım uzun süreli kesildiysede çabucak çözdüler

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
valla 12 senedir kullanıyorum bilmiyorum kayserideki ekipler mi çok güzel ama Müşteri hizmetleri güzel yılda 2 belki 3 kez falan ararım oda benim modemim eski epey hala onların verdiği modemi kullanıyorum 100mbit verebiliyor orası ayrı ama :D Bazen modemmi şişiyor eski olduğundan bilmiyorum ama kesinti falan yaşamadım uzun süreli kesildiysede çabucak çözdüler
türk telekomdan bıktım 100 tl veriyorum 20mbit alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

türk telekomdan bıktım 100 TL veriyorum 20mbit alıyorum
maalesef kablonet alt yapısı yok evimde :(

emirfurkan1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Emir Furkan
beyler interneti kendi üstüme alabiliyor myuum 17 yaşındayım?

Top Bottom