Neler Yeni

TÜRKNET NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM

Mirkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
266
Ben abonelik kaydımı yaparken öbür şirketler arasında en az kurulum ve abonelik açma ücreti talep eden türknetti bu yüzden türkneti seçtim. Ancak bana söylenen söz ilk ay 140 lira başkada bir ücret ödenmeyeceğiydi fakat ikinci faturamda öğreniyorumki bu 140 TL yi 6 ay boyunca ödeyeceğimmiş bu bana söylenmedi şimdi aradım bana diyolarki müşteri temsilcisinin hatası yok. Alay edip 6 ay ödeniyor yeni aboneliklerde deniyor bana, bu bana söylenmedi diyorum ödemelisiniz diyolar ben bunları nereye şikayet ederim. Bu arada 3-4 defa falan teyit ettim 140TL Ödicem ilk ay öbür aylar sadece fatura ücretinimi ödücem dedim evet dediler. Valla cok kıl oldum ne yapabilirim

THH ye başvur

Kanıtınız yoksa bir sohbet mesajı yada bir arama kaydı olarak bir halt olmuyor.
Ben abonelik kaydımı yaparken öbür şirketler arasında en az kurulum ve abonelik açma ücreti talep eden türknetti bu yüzden türkneti seçtim. Ancak bana söylenen söz ilk ay 140 lira başkada bir ücret ödenmeyeceğiydi fakat ikinci faturamda öğreniyorumki bu 140 TL yi 6 ay boyunca ödeyeceğimmiş bu bana söylenmedi şimdi aradım bana diyolarki müşteri temsilcisinin hatası yok. Alay edip 6 ay ödeniyor yeni aboneliklerde deniyor bana, bu bana söylenmedi diyorum ödemelisiniz diyolar ben bunları nereye şikayet ederim. Bu arada 3-4 defa falan teyit ettim 140TL Ödicem ilk ay öbür aylar sadece fatura ücretinimi ödücem dedim evet dediler. Valla cok kıl oldum ne yapabilirim

Onaylamadan önce sözleşmenize baktınız mı? Sitede de yazıyor.
TurkNet’te kurulum hizmeti GigaFiber altyapısındaysanız ₺840 (12 ay x ₺70) olarak, yerleşik operatör altyapısındaysanız ₺840 (6 ay x ₺140) olarak faturanıza yansır.

Geçmiş olsun. Söylenen fiyatta eminseniz, konuşmalarınız kayıt altında olduğu için firmadan görüşmenizin kaydını talep edebilirsiniz. Yazılı olarak talep edin büyük ihtimal vermez Firma ile önceki yazışmalarınızı da ekleyerek, T.H.H. durumu izah eden bir dilekçe ile e-Devlet üzerinden başvurabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,080
Üyeler
173,307
Son üye
dranka11
Geri