Neler Yeni

Öneri Türknet , Netspeed , Millenicom internet önerisi

Puncher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Asrın
Bugün superonline kapatıracaz ve bir çok internet operatörüne baktım türknet , netspeed , millenicom gördüm araştırdım ve herkes başka bir şey diyor kafam karıştı önerirseniz sevinirim. Ek olarak önceden kullanmış veya şuanda kullananlar mesaj yazarsa sevinirim.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bugün superonline kapatıracaz ve bir çok internet operatörüne baktım türknet , netspeed , millenicom gördüm araştırdım ve herkes başka bir şey diyor kafam karıştı önerirseniz sevinirim. Ek olarak önceden kullanmış veya şuanda kullananlar mesaj yazarsa sevinirim.
Alt yapınız nedir? Kaç Mbps alabiliyorsunuz? Turknet, Netspeed ve Millenicom'un sitesinden sorgulayınız.

yusuf34

80+ Silver
turknet ben menunum süper şuana kadar kesilme 5-10dk oldu oda sabah saat 6da felan KYF85OK35JSO buyur davetye kodu 1ay bedava kullan

Puncher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Asrın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alt yapınız nedir? Kaç Mbps alabiliyorsunuz? Turknet, Netspeed ve Millenicom'un sitesinden sorgulayınız.
Netspeed ve türknet aynı 72 dowland alıyorum Türknet ve netspeede en fazla 72 verebiliriz dediler millenicom 100 verebiliriz dedi size.
ama benim için ping biraz daha fazla önemli müşteri hizmetleri vs çünkü rekabetçi tarz oyunlar oynuyorum.

yusuf34

80+ Silver
ben şuanda Kullanıyorum 3aydır kurulum ücreti 99tl peşin bankakartını seç muhakkak kurulum ücreti o zaman 66tl oluyor bu arada modem alma int sağlayocısından omni dsl al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Netspeed ve türknet aynı 72 dowland alıyorum Türknet ve netspeede en fazla 72 verebiliriz dediler millenicom 100 verebiliriz dedi size.
ama benim için ping biraz daha fazla önemli müşteri hizmetleri vs çünkü rekabetçi tarz oyunlar oynuyorum.
ping 15 Turknette 2gbı 10dk da indiriyoe uploadım yaklaşık 6 alıyorum 33mbps download alıyoruö 35lik paket kullanıyorum

KYF85OK35JSO bu davetiye kodunu verirsen kayıt olurken 1ay bedava int kullanıyorsun fatura ödemiyorsun

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Eğer Türknet altyapınız varsa Türknet almanız daha mantıklı. Türknet altyapınız yoksa Millenicom tavsiye ederim.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
varsa kablonet. yoksa millenicom

Puncher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Asrın
turknet ben menunum süper şuana kadar kesilme 5-10dk oldu oda sabah saat 6da felan KYF85OK35JSO buyur davetye kodu 1ay bedava kullan
aga bu arada benim arkadaşımda türknet kullanıyor hızı filan iyide 28 günde bağlamışlar sende kaç günde bağladılar interneti çoğu kişi 20 günde bağlıyamıyorlar diye şikayet etmişde.

yusuf34

80+ Silver
aga bu arada benim arkadaşımda türknet kullanıyor hızı filan iyide 28 günde bağlamışlar sende kaç günde bağladılar interneti çoğu kişi 20 günde bağlıyamıyorlar diye şikayet etmişde.
olum bende 4günde bağlanıcakta modemi ben harici olarak aldığım için modem gelcek diye randevu günü verdim tam o gün geldiler yani 4-5günde bağlıyorlar çanakale yaşadığım yer

yani kişiye göre değişiyor galiba

Top Bottom