Kanka aile apartmanı tek pc ile uğraşan benim zaten oda imkansız .((Binadaki başka kişilerinde başvurması lazım.
Oraya özel bir planlama yoksa ve tek başvuruyorsan işin çok zor aile apartmanıysa en azından başvurmalarını sağlayabilirsin.Kanka aile apartmanı tek pc ile uğraşan benim zaten oda imkansız .((
Maalesef hocam kişiye özel başvuruda sayiya bakiliyor. Yani tek sizin bina değil sizin mahallenizin başvurusu önemli. Bütün mahalle başvuru yapsanız bile size yakin turknet fiber var mı? Bu da önemli. Eğer ilinizde hiç yoksa imkanına yakın ihtimal.Beyler fiber çektirmek istiyorum türknet kullanıyorum başvuru yaptım pek iplemiyorlar bu süreci nasıl hızlandırabilirim
O bolgedeki başvuru adetine göre vb bakılır. Özel fiber çekimi dersen şoyle anlaşılır. ücretli sana özel hat o zaman www.metroethernet.com.tr gibi maliyeti yüksek hizmet çözümleri mevcut. Konu başlığını şu tarz yapabilirdin. Turknet gigafiber başvuru hızlanırma vb. Gibi.Beyler fiber çektirmek istiyorum türknet kullanıyorum başvuru yaptım pek iplemiyorlar bu süreci nasıl hızlandırabilirim