Neler Yeni

Turknet Özgür İletişim 35 mbps

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz Akyüz
Beyler lanet olası superbox (10 d, 5 u) taahhütüm bitti ve turknet'e geçiyorum. 35 mbps lik tarifeye geçtim.
Eski evimden kalan modemi kullanacağım (tplink td-w9960)
Altyapımın sağladığı max indirme hızı 50 mbps ve santrale uzaklık 300 metre.
Sizce ho mu go mu ?
Superbox ta aşırı sıkıntı yaşadım ve her ay 140 lira veriyodum 3-4 mbps leri görüyodum ping 110 du minimum.
Turknet'te cok sıkıntı yaşar mıyım ?
Kablonet altyapısı olmadığı için turknet'e geçtim.

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Beyler lanet olası superbox (10 d, 5 u) taahhütüm bitti ve turknet'e geçiyorum. 35 mbps lik tarifeye geçtim.
Eski evimden kalan modemi kullanacağım (tplink td-w9960)
Altyapımın sağladığı max indirme hızı 50 mbps ve santrale uzaklık 300 metre.
Sizce ho mu go mu ?
Superbox ta aşırı sıkıntı yaşadım ve her ay 140 lira veriyodum 3-4 mbps leri görüyodum ping 110 du minimum.
Turknet'te cok sıkıntı yaşar mıyım ?
Kablonet altyapısı olmadığı için turknet'e geçtim.

Millenicom a geç bende bu ay sonu oraya gecicem

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
arkadaş davet kodu kullanmadıysan "EGF95UE76GKS" kodunu oimden destek kaydı açarak veya turknetdestek twitter hesabına dmden iletip bir sonraki ay ücretsiz kullanım için indirim talep edebilirsin 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz Akyüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom a geç bende bu ay sonu oraya gecicem
Millenicom turknet hemen hemen aynı ark da turknet var ve memnun ben de turknete gectim
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaş davet kodu kullanmadıysan "EGF95UE76GKS" kodunu oimden destek kaydı açarak veya turknetdestek twitter hesabına dmden iletip bir sonraki ay ücretsiz kullanım için indirim talep edebilirsin 🙂
Kullandım kardeşim sağol yine

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bence g.o gibi duruyor ama 1 ay kullan deneyimlerini bi akttar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aynı seneryo ama bende TT bitti 50 destekliyor uzaklık 330 metre. 35' lik aldım :D Ama ben 63.75 vericem.

burkoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak Koza
Instagram
burkoza
Steam
burkoza
Twitter
burkoza
Facebook
burakkozaa
Hem geçmiş, hem hayırlı olsun. Her lokasyona göre her ISS'nın vereceği hizmet değişkenlik gösterecektir. TürkNet bazı bölgelerde gerçekten muhteşem bir hizmet verirken, bazı bölgelerde insanlar yanına yaklaşmak istemeyebilir. Fakat bu durum aynı şekilde diğer ISS'ler için de geçerlidir. Neticede, biz Türk insanı olarak memnun olduğumuz hizmetten herkesin yararlanmasını istemediğimiz için herkese belirtmeyiz ama, bir mağduriyet yaşadığımızda da yeri göğü inletiriz. Kullan, dene, hız testlerini vs. ayrı bir konu açarak veyahut bu konunun altına gönder. Hem sen deneyimini aktarmış ol, hem de olası abone olacak kişiler için referans olmuş ol.

Top Bottom