türk telekom altyapısı olan biryerde oturuyorum şuan türknetin bana vaadettiği 75 download 4 upload türk telekom 25 download 3 upload sizce cayma bedeli verip türknete geçmeli miyim 2 sene taahütü var türk telekomun hem fiyatları aynı hem hızları ortadaOturduğun yere bağlı . Herkes şikayetini söylüyor ama kimse memnun kaldığını söylemiyor . Oturduğunuz bölgede türknet kullanan varsa ona sormanız en sağlıklısı . Ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
Cayma bedelinin bir kısmını türknet ödüyor. Bence geçin memnun kalmazsanız iptal ettirirsiniz. Taahhüt yok sonuçta.türk telekom altyapısı olan biryerde oturuyorum şuan türknetin bana vaadettiği 75 download 4 upload türk telekom 25 download 3 upload sizce cayma bedeli verip türknete geçmeli miyim 2 sene taahütü var türk telekomun hem fiyatları aynı hem hızları ortada
bi kısmından kastettiğiniz ne kadar?Cayma bedelinin bir kısmını türknet ödüyor. Bence geçin memnun kalmazsanız iptal ettirirsiniz. Taahhüt yok sonuçta.
150 tl diye biliyorumbi kısmından kastettiğiniz ne kadar?
türk telekomu iptal ettirip 300 400 lira verip türknete geçip orda da patlarsam çok kötü olur benim için
Rica ederim.sayfalarından baktım 120 tlyi her ay faturadan 20 20 kesiyorlarmış teşekkür ederim yardımınz için
Abartmayın hocam twitter destek sayfası anında çözüyor sorunu genelde.Pişman olman için elinden geleni yapar.
Benim arızalarımı düzeltti başkasını bilemem.Öyle bir olay yok ama yine de sen bilirsin.![]()