Neler Yeni

Türknet pişmanlıktır.

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
mustafa bayrak
Bende turknet kullanıyorum ve dünden beri internetim yok mağdurum

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
O işler öyle olmuyor işte, keşke öyle bir hızlı çözüm sistemi olsa ama bura Türkiye; ben alıştım artık sorun yaşamaya ve sorunun üzerine ses çıkarmaya; boşa yorma kendini, hiçbir şey değişmiyor, daha Anadolu'da 5-10 Mbps internete mahkum milyonlarca insan var, 100 Mbps internet ülkemizde lüks görünüyor
ben zaten altyapıdan dolayı 30mbps anca alabiliyordum, gözüm çok yükseklerde değil.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Berk
Zaten yazarak cevap veriyorlar, temsilci ile sesli konuşunca ne fark ediyor ben bunu anlamıyorum. Bu firma özelinde konuşmuyorum, zaten problemini ekip çözecek. Muhatap bulamadım diyorsun da, temsilciyle konuşuyorsun? Kendinle çelişiyorsun bence.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
ben de türknete 1 hafta önce geçtim internet bağlantısı olmasına rağmen bazen sayfa yenilemiyor internet yokmuş gibi tepki veriyor böyle ilginç bi sorunu var

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
aga walla müşteri hizmetleri cevap bile vermiyo bi internet çektircem adamlara ulaşamıyom gelcez yapacaz diyolar 2 aydır gelen giden yok
bu neymiş ya, heralde türktelekom altyapısına değer vermiyorlar, ben gigafibere geçtim adamları aradım 3. gün geldiler bağladılar

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Zaten yazarak cevap veriyorlar, temsilci ile sesli konuşunca ne fark ediyor ben bunu anlamıyorum. Bu firma özelinde konuşmuyorum, zaten problemini ekip çözecek. Muhatap bulamadım diyorsun da, temsilciyle konuşuyorsun? Kendinle çelişiyorsun bence.
yazdığım çoğu şeye önceden hazırlanmış otomatik cevap verip geçiyorlar, sence burada bi muhatap bulmuş oluyor muyum ?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Ömer Keskin
yazdığım çoğu şeye önceden hazırlanmış otomatik cevap verip geçiyorlar, sence burada bi muhatap bulmuş oluyor muyum ?
Bu konuda da ben ne zaman arasam ulaşabiliyorum Turknet müşteri hizmetlerine. Onun için de anlamlandıramıyorum nasıl ulaşılamıyor 😄.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
Turktelekomsan muhattabın var diyip izliyorum konuyu, geçmiş olsun evden çalışan bir insan için 3gün büyük kayıp..

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Turktelekomsan muhattabın var diyip izliyorum konuyu, geçmiş olsun evden çalışan bir insan için 3gün büyük kayıp..
Teşekkür ederim, en son çare ellerimi açıp net duası etmek herhalde

e61b20

80+
Bu konuda da ben ne zaman arasam ulaşabiliyorum Turknet müşteri hizmetlerine. Onun için de anlamlandıramıyorum nasıl ulaşılamıyor 😄.
Yoğunluk ve farklı bölüme ulaşmaya çalışmak fark gösterebiliyor. Temsilci ye ulaşmak için tuşlama yapıyorum son noktaya geldiğim zaman durduk yere kapanıyor. Yeni başvuru hattından ulaştım oradan aktarım yapa yapa ilgili yere ulaştırdı. Yani durumlar fark edebiliyor.

rech

80+ Bronze
Yaklaşık 4 5 gündür netim yok, evden çalışan birisiyim ve aşırı derece de mağdur olmama rağmen bu sorumsuz firma hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Ulaşabileceğim tek bir tane kanlı canlı müşteri temsilcisi bile olmayan aradığım her numarada tolga abi ile hugo gibi tuşlara basmaktan başka bir şey yapamadığım bir firma kendisi, sözde ekiplere ilettik gibi yalanlar söyleyerek zamanımı çalan bu firmaya hiçbir şekilde bulaşmamanızı yanından bile geçmemenizi öneriyorum.

Not : yakında bulunduğum bölgeye fiber internet geleceği için başka firmalar ile taahhüt yapmak istemediğimden dolayı böyle bir çıkmazın içerisinde kalmış bulunmaktayım.

İptal ettirin hocam anca öyle sorununuzu çözüyorlar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
beyler konudan alakasız olacak ama yeni konu açmak istemedim türknet bana 0850 288 10 10 bu numarayı verdi bu numara müşteri temsilcisi mi yoksa başka bir şey flan mı

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
İptal ettirin hocam anca öyle sorununuzu çözüyorlar.
Evden çalıştığım için extra bi aksiyona girip komple ortada kalmamak için yakında gelecek fiber neti bekliyorum.

Top Bottom