Neler Yeni

Türknet pişmanlıktır.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yayıncılara deli gibi para basacaklarına son zamanlarda yaşanan kullanıcı sorunları ile ilgilenseler ne kadar güzel olur değil mi ? sonuçta hayatım boyunca tek bir internet sağlayıcısı kullanmış olduğum düşüncesinde değilsinizdir umarım, ve bu yüzden hizmet aldığım firmanın müşteri ilişkisi ve oluşan sorunları ne kadar sallamadığını ilk yazdığım cümleden anlayabilirsiniz. Hatta size daha taze bi örnek vererek pekiştireyim konuyu, bir arkadaşımda benim gibi türknet kullanıcısı ve 1 haftadır da onun neti olmadığı için mağdur oluyor, üstelik türknet perşembe günü arkadaşıma yarın size ekip gönderiyoruz ilgilenecekler diye vaat de bulunuyor ve arkadaşım zamanından ayırarak gün boyu evde teknik ekibin gelmesini bekliyor ve bilin bakalım ne oluyor ? ne gelen var ne arayıp bilgilendiren.
Sorun yaşıyorsanız İSS değiştirmeyi düşündünüz mü?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
Yaklaşık 4 5 gündür netim yok, evden çalışan birisiyim ve aşırı derece de mağdur olmama rağmen bu sorumsuz firma hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Ulaşabileceğim tek bir tane kanlı canlı müşteri temsilcisi bile olmayan aradığım her numarada tolga abi ile hugo gibi tuşlara basmaktan başka bir şey yapamadığım bir firma kendisi, sözde ekiplere ilettik gibi yalanlar söyleyerek zamanımı çalan bu firmaya hiçbir şekilde bulaşmamanızı yanından bile geçmemenizi öneriyorum.

Not : yakında bulunduğum bölgeye fiber internet geleceği için başka firmalar ile taahhüt yapmak istemediğimden dolayı böyle bir çıkmazın içerisinde kalmış bulunmaktayım.
kanka saha ekipleri 2-3 güne geliyor. Benim internette gigabifer mesela. Bi akşam film izlerken modemin üstündeki ışıklardan biri kırmızı yandı ve 2 saat düzelmedi bende müşteri temsilcisini aradım (gigafiber müşteri hizmetleri ayrı oluyordu galiba) alt yapı çalışmasından dolayı kesintiler olabilir dendi. 1 gün sonra yine aradım saha ekiplerine arızanızla ilgili kayıt açıyorum sizinle ilgilenecekler dediler. Ertesi gün ise saha ekipleri geldi. Modemin ara yüzüne girip yazılımsal kodlara benzer bir şeylere baktı sonra modemin yanında gelen küçük cihazın arızalı olduğunu söyleyip cihazı değiştirdiler. Bide ben şey demiştim "eğer sorunumu gelip düzeltmeyecekseniz üyeliğimi sonlandıracağım" demiştim. galiba abone kaybetmekten korkup geldiler :D amma boş yapmışım vaktinizi çaldığım için özür dilerim 😁:ROFLMAO:

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Cyclonus
Hocam aynisini kuzenim de yaşadı 1 hata olmadı 2. Hafyada geldiler herşeyi kontrol ettiler elinde sonunda çözdüler gittiler yani bi 10 gün internetsiz yaşaman lağzım ve her gün arayın rahatsız edin onları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkçem için özür dilerim tek elle yazdım..
estağfurullah, evden çalışan biri olduğum için 4 5 gün netin olmaması bile benim için büyük sorun

kanka saha ekipleri 2-3 güne geliyor. Benim internette gigabifer mesela. Bi akşam film izlerken modemin üstündeki ışıklardan biri kırmızı yandı ve 2 saat düzelmedi bende müşteri temsilcisini aradım (gigafiber müşteri hizmetleri ayrı oluyordu galiba) alt yapı çalışmasından dolayı kesintiler olabilir dendi. 1 gün sonra yine aradım saha ekiplerine arızanızla ilgili kayıt açıyorum sizinle ilgilenecekler dediler. Ertesi gün ise saha ekipleri geldi. Modemin ara yüzüne girip yazılımsal kodlara benzer bir şeylere baktı sonra modemin yanında gelen küçük cihazın arızalı olduğunu söyleyip cihazı değiştirdiler. Bide ben şey demiştim "eğer sorunumu gelip düzeltmeyecekseniz üyeliğimi sonlandıracağım" demiştim. galiba abone kaybetmekten korkup geldiler :D amma boş yapmışım vaktinizi çaldığım için özür dilerim 😁:ROFLMAO:
gigafiberin avantajları işte, benim gibi TT altyapısı kullanmadığınız için şikayetinizi dikkate almış sevgili türknet yetkilileri.

Hocam 5 sayfa okuyamam :D
Yakın zamanda fiber nete geçeceğim için bulunduğum bölgede hizmet veren başka firmalar ile taahhüt yapmak istemediğim ve aşırı yoğunluktan boşta hiç port olmaması buna bağlı olarak komple netsiz kalacağım korkusudur.

Son düzenleme:

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Koray Yıldız
Turknet MHsi olmayan bir firma, insan yokki karşında derdini anlatasın, sadece bant kaydı dinleyip iyice sinirleniyorsun.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Yaklaşık 4 5 gündür netim yok, evden çalışan birisiyim ve aşırı derece de mağdur olmama rağmen bu sorumsuz firma hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Ulaşabileceğim tek bir tane kanlı canlı müşteri temsilcisi bile olmayan aradığım her numarada tolga abi ile hugo gibi tuşlara basmaktan başka bir şey yapamadığım bir firma kendisi, sözde ekiplere ilettik gibi yalanlar söyleyerek zamanımı çalan bu firmaya hiçbir şekilde bulaşmamanızı yanından bile geçmemenizi öneriyorum.

Not : yakında bulunduğum bölgeye fiber internet geleceği için başka firmalar ile taahhüt yapmak istemediğimden dolayı böyle bir çıkmazın içerisinde kalmış bulunmaktayım.
online işlemlere gir kanlı canlı elemanlar ile konuşabiliyorsun neredeyse 20 30dk içinde dönüş yapıyorlar istersen arıyorlar

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Cyclonus
online işlemlere gir kanlı canlı elemanlar ile konuşabiliyorsun neredeyse 20 30dk içinde dönüş yapıyorlar istersen arıyorlar
bana yazarak dönüş yaptılar ve hep aynı otomatik cevabı atıp geçiştirdiler. Bulunduğum bölgeden dolayı buranın insanları ile hiçbir şekilde canlı olarak konuşmak istemiyorlar galiba (ben de olsam bende istemezdim.)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Selim
Turknet MHsi olmayan bir firma, insan yokki karşında derdini anlatasın, sadece bant kaydı dinleyip iyice sinirleniyorsun.
Var hocam ne zaman destek talebi açsam 15 20dk içinde araniyorum. TT altyapisi kullanıyorsanız Allah sabır versin. Arkadaşla aynı anda netimiz kesiliyordu talep oluşturduk adamlar gelip suçu türknete atıyor yok hizinizdan fazla vermişler ondan kopuyormus. Ama bilmedikleri şey arkadaş 1 hafta öncesine kadar ttdeydi 16mbps kullanıyordu ve yine kopuyordu. İnternet kesildiği zaman sokağın ucundan diğer ucuna kadar bağlı tüm evlerde kesiliyor. Hala çözüm yok ve sık kopuyor.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
6 yıldır kullanıyorum çok nadir sorun yaşadım, yaşadığım sorunları da ticket ile bildirdiğimde 1 iş günü içerisinde çözüm elde ediyorum.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
15 yıldır 16mbps türktelekom kullanan biri olarak 1000mbps turknet hizmetine geçişimle çağ atladım aradığımdada çoğu zaman hızlıca yardımcı oldular gayet memnunum.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Bende türknet kullanıyorum ve bi 1 aydır internet kesilip duruyordu. Uygulamadan şikayet ettim her şey yapıldı dedi sorun tesisatta dendi. Ben de modeme giden telefon kablosunu değiştirdim düzeldi şuan hiç bir sıkıntı yok.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Genelleme yapmamalısın. Çünkü TurkNet’ten memnun olanda var. İlgili sorununa karşı eğer TT altyapısından kullanıyorsan TurkNet bunu TT ekibine aktarıyor zaten port kirası ödediği için bunu da TT yapması gerekiyor.
aynen öyle ben 3 farklı adresten turknet kullandım konuyu açan arkadaş kadar bir memnuniyetsizlik yaşamdim ve bana karşılıda çok ilgili davrandılar meslea kopma durumu olmusfu alt yapı ile alakalı bir bakım tarzımıne zaten bunuda bildiriyorlar (TÜRK TELEKOM ALT YAPI) durumu bildip internet bağlantısına ihtiyacim var tarzınd bir yazı yazdım da kısa süre içinde Inter gelmişti ve birkaç sorun oldunda bana karşı çok memnun kaldım müşteri hizmetlerinden fakat türk Telekom alt yapı olunca ve daha önceden bir hat cekilmemis ise evine orda çok iletişimsizlik oluyor türk Telekom türk net arasında felan en kötü yanı bu ise size kablo parsı felan kitleniyor ve düzensiz bina dışı kablolama oluyor bunu için elektrikci cagrin o döşeme felan yapicak deniyor bu tamamen türk Telekom ile alakalı bunun disjnda şahsen önceden fixnet ve vodafone kullanmış biri olarak türknet bariz en iyi sağlayıcı benim için ve çevremde sürekli öneririm adamlar verebildikleri altyapinin en iyi hızını veriyorlar (fixnet ve TTNet vodafone gibi fatura günü yaklaşınca veya belli bir müddet bagalnti yapmayinca internet hizni düşürme gibi bir durumu asla yapmıyorlar bunları tecrübe edipte söylüyorum)

Top Bottom