Cyclonus
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 134
- İsim
- Cyclonus
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten genel olarak bu konu üzerinden mutabık olamadığımız bir nokta var ve orası da benim internet sağlayıcımın Türknet olması ve bu yüzden isterse altyapım fanfinifinfon sağlayıcısı tarafından gelsin bu direkt türkneti bağlar, ben hizmeti kimden alıyorsam karşımda da onu görmek isterim, karşımdaki bireyler bana googledan alınma bir tane altyapı kazı fotoğrafı bile atsalar ben tatmin olacağım zaten ama hiçbir şekilde beni tatmin edecek veya bak işte adamlar çalışıyor daha ne yapsınlar gibi sözler diyeceğim bir etkileşim yaşamamış olmam, yoksa ben 2 3 sene önce başka bir konumda oturuyorken orada da türknet kullanıyordum ve 1 2 tane aksaklık dışında gayet verimliydi çıkar ilişkilerimiz ama beni her zaman yaşamış olduğum son tecrübem bağlar.aynen öyle ben 3 farklı adresten turknet kullandım konuyu açan arkadaş kadar bir memnuniyetsizlik yaşamdim ve bana karşılıda çok ilgili davrandılar meslea kopma durumu olmusfu alt yapı ile alakalı bir bakım tarzımıne zaten bunuda bildiriyorlar (TÜRK TELEKOM ALT YAPI) durumu bildip internet bağlantısına ihtiyacim var tarzınd bir yazı yazdım da kısa süre içinde Inter gelmişti ve birkaç sorun oldunda bana karşı çok memnun kaldım müşteri hizmetlerinden fakat türk Telekom alt yapı olunca ve daha önceden bir hat cekilmemis ise evine orda çok iletişimsizlik oluyor türk Telekom türk net arasında felan en kötü yanı bu ise size kablo parsı felan kitleniyor ve düzensiz bina dışı kablolama oluyor bunu için elektrikci cagrin o döşeme felan yapicak deniyor bu tamamen türk Telekom ile alakalı bunun disjnda şahsen önceden fixnet ve vodafone kullanmış biri olarak türknet bariz en iyi sağlayıcı benim için ve çevremde sürekli öneririm adamlar verebildikleri altyapinin en iyi hızını veriyorlar (fixnet ve TTNet vodafone gibi fatura günü yaklaşınca veya belli bir müddet bagalnti yapmayinca internet hizni düşürme gibi bir durumu asla yapmıyorlar bunları tecrübe edipte söylüyorum)
Genel olarak vurgu yapmak istediğim konu anlaşılmıştır umarım.
Not : Buradan genelleme yaparak töhmet altında bıraktığım herkesten özür diliyorum.
Son düzenleme: