emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,159
kullanmayın davet kodu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.Referans kodu ne işe yarıyor? Bende yakın zamanda Türknet e geçicem![]()
.Referans kodu ne işe yarıyor? Bende yakın zamanda Türknet e geçicem![]()
evet 1er ay fatura ödenmiyor. bir ara yeni abonenin bir defa fatura ödemesi gerekiyor gibi bir durum vardı, sanırım kaldırdılar onu. 1. ay fatura ödüyor, 2. ay bedava gibiydi.
Bizde kendi gigafiber altyapıları var, gigafiber abonelere modemi ücretsiz veriyorlar diye duymuştum doğru mu?aynen hocam siz birinin kodunu kullanırsınız ayrıca üye olduktan sonra sizde kendi kodunuzu paylaşıp tekrar 1 ay daha kazanabilirsiniz o şekilde
fiber için uygunsa kullanabiliyorsun.Bizde kendi gigafiber altyapıları var, gigafiber abonelere modemi ücretsiz veriyorlar diye duymuştum doğru mu?
Elimde TP Link vx18 var, onu kullanmaya da izin veriyorlar mıdır acaba, yeni aldım daha boşa çıkacak.
kutusunda 1000 mbps download , upload 500 mbps falan yazıyordu sanırım tam hatırlamıyorum. Simetrik alamayacaksam bu modemden hiç bulaşmayayım, kendi modemleri daha iyidir herhalde. Ücretsiz mi kiralıyorlar gigafiber abonelere ?fiber için uygunsa kullanabiliyorsun.
Çok giriş seviyesi kalır bunlar, Wifiden iyi hız almak istiyorsanız 2-3K civarı masrafı göze alıp iyi bir modem alın.Bizde kendi gigafiber altyapıları var, gigafiber abonelere modemi ücretsiz veriyorlar diye duymuştum doğru mu?
Elimde TP Link vx18 var, onu kullanmaya da izin veriyorlar mıdır acaba, yeni aldım daha boşa çıkacak.
Bildiğim kadarıyla size modem satabiliriz ya da kendi modeminizi kullanın diyorlar. Kira işi yoktu en son şuan varsa bilmiyorum.kutusunda 1000 mbps download , upload 500 mbps falan yazıyordu sanırım tam hatırlamıyorum. Simetrik alamayacaksam bu modemden hiç bulaşmayayım, kendi modemleri daha iyidir herhalde. Ücretsiz mi kiralıyorlar gigafiber abonelere ?
abonelik süresi boyunca ücretsiz modem veriyorlar.kutusunda 1000 mbps download , upload 500 mbps falan yazıyordu sanırım tam hatırlamıyorum. Simetrik alamayacaksam bu modemden hiç bulaşmayayım, kendi modemleri daha iyidir herhalde. Ücretsiz mi kiralıyorlar gigafiber abonelere ?
Çok giriş seviyesi kalır bunlar, Wifiden iyi hız almak istiyorsanız 2-3K civarı masrafı göze alıp iyi bir modem alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bildiğim kadarıyla size modem satabiliriz ya da kendi modeminizi kullanın diyorlar. Kira işi yoktu en son şuan varsa bilmiyorum.
Kontrol ettim sitesinden abonelik boyunca ücretsizmiş. En kötü çalışana gösteririm modemi incelerler ona göre bakarız.abonelik süresi boyunca ücretsiz modem veriyorlar.
turknetin verdiği modem Zyxel VMG3625-T50B bana sıfır gelmişti. her zaman öylemi bilmiyorum. iptal abonelikten iade alınan modemleri tekrar kullanıp kullanmadıklarını da bilmiyorum. abonelik başvurusu yapacağınız vakit müşteri hizmetleriyle görüşüp öğrenirsiniz.
apartmandaki kutudan daire içine kablo çekmeye de türknet ekibi geliyor. epey titiz işçilik ile kabloyu ONT cihazını ve modemi kendileri kuruyorlar ve o da ücretsizdi. 2018'den beri aboneyim her detayı çok net hatırlamıyorum.Kontrol ettim sitesinden abonelik boyunca ücretsizmiş. En kötü çalışana gösteririm modemi incelerler ona göre bakarız.
Bizim apartmana kutu koymuşlar ve altyapı hizmeti tamamlanmıştır diye not eklemişler sorgu sayfasında gözüküyor.
Ama bizim apartmanda daha kimse açtırmadı hizmetini yani dairemize kablo çekilmedi.
Evimize fiber kablo çekerken ne kadar ücret alıyorlar bilginiz var mı ?