Neler Yeni

Yardım Türknet saçmalığına bak ne yapmalıyım

Can...

80+ Platinum
Bu modem vdsl adsl desteği var fiber pakete de geçmeyeceğine göre modemde sorun yok. Önceki internetin varsa ve çalışıp bu firmada hizmet alamıyorsan o zaman sorun ya senlik ya firmalık ama modemlik olacağını sanmam. İptal edip farklı sağlıyıcı deneyebilirsin veya firma ücretli ekip çağırır o kontrol eder yapacak bir şey yok olmuyorsa.
zaten aktivasyonum tamamlanmadı en son 1 2 sene önce internet kuruldu adresime
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam türknet ile iletişime geçin tekrar darlasınlar biraz
nasıl iptal ediyoruz bu aptl beş para etmez internet firmasının başvurusunu muhattap yok anasını satayım

Bu modem vdsl adsl desteği var fiber pakete de geçmeyeceğine göre modemde sorun yok. Önceki internetin varsa ve çalışıp bu firmada hizmet alamıyorsan o zaman sorun ya senlik ya firmalık ama modemlik olacağını sanmam. İptal edip farklı sağlıyıcı deneyebilirsin veya firma ücretli ekip çağırır o kontrol eder yapacak bir şey yok olmuyorsa.
nasıl iptal edebilirim başvuruyu şimdi böyleyse ilerde geçmiş olsun

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze

nasıl iptal ediyoruz bu aptl beş para etmez internet firmasının başvurusunu muhattap yok anasını satayım

E-devleten iptal talebini verebilirsin.

Hocam hizmet öncesi arayabildiğin sanırım destek var ama sonrasında ticket sisteme donuş var kaç gün olmuş halla aktif olamamış diğer firmalarda 48 saat içinde kesinti olmadan aktif oluyor. Churn ile:)

Can...

80+ Platinum
E-devleten iptal talebini verebilirsin.

Hocam hizmet öncesi arayabildiğin sanırım destek var ama sonrasında ticket sisteme donuş var kaç gün olmuş halla aktif olamamış diğer firmalarda 48 saat içinde kesinti olmadan aktif oluyor. :)
3. gün dün de tt ekibinin keyfıne kaldık şimdide tekrar arıza talebin var diyen eden yok çok güzel demi

etnetalw

80+ Bronze
3. gün dün de tt ekibinin keyfıne kaldık şimdide tekrar arıza talebin var diyen eden yok çok güzel demi
Geçmiş olsun umarım geçeceğin firmayıda seçerken umarım iyi sağlıyıcı tercih edersin. Geçeceğin firma kim olcak? Fixnet tbtnet milleni gibi sağlıyıcılar bakabilirsin. Milleni yurtdışı ping tadmin etmeyebilir ve destek bence ve son olarak fiyat. Fixnet e yurtiçi ping az fazla olur o tadmin etmez. Tbtnet pop noktası kocaeli o tadmin etmeyebilir sadece. 3 firmada yeni fiyat güncelledi.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
türknetten internet bağlattım sözde perşembe günü cuma gübü alt yapı kontrolüne geldi tt sonra cumartesi günü türknet geldi bağlamaya internet kırmızıda kaldı gelen kişi pazartesiye kaldı dedi türktelekom ekibi gelcek hatta bakcak dedi bugün de tt den aradı eleman onlar halletcek dedi eve bile gelme zahmetınde bulunmadı hala beklıyoruz şimdi arayan soran da yok ortada randevu vardı arıza talepli sonucunda aranacaktım oda yalan oldu kaç gündür internet bekliyorum
valla hocam sizi bilemem ama aynı sorun ilk gün bizdede olmuştu ve aynı gün aksam 9 10 gibi gelip düzelttiler kendilerinin hatasıdır büyük ihtimal montajı yanlış yapmışlardır

etnetalw

80+ Bronze
Türktelekom dan turknet'e churn ile mi geçtin? Yoksa tt iptal edip sıfırdan mı abonelik başlattın?

Can...

80+ Platinum
valla hocam sizi bilemem ama aynı sorun ilk gün bizdede olmuştu ve aynı gün aksam 9 10 gibi gelip düzelttiler kendilerinin hatasıdır büyük ihtimal montajı yanlış yapmışlardır
HAT ESKİ gelip montaj yapmadılar ölçtü gitti sadece tt ekibi

Türktelekom dan turknet'e churn ile mi geçtin? Yoksa tt iptal edip sıfırdan mı abonelik başlattın?
abonelik yoktu hiç bir firmaya

Geçmiş olsun umarım geçeceğin firmayıda seçerken umarım iyi sağlıyıcı tercih edersin. Geçeceğin firma kim olcak? Fixnet tbtnet milleni gibi sağlıyıcılar bakabilirsin. Milleni yurtdışı ping tadmin etmeyebilir ve destek bence ve son olarak fiyat. Fixnet e yurtiçi ping az fazla olur o tadmin etmez. Tbtnet pop noktası kocaeli o tadmin etmeyebilir sadece. 3 firmada yeni fiyat güncelledi.
internet almayı düşünmüyorum açıkçası böyle saçmalıklarla uğraşmamak için fazla fatura vermeye razı olcam

etnetalw

80+ Bronze
HAT ESKİ gelip montaj yapmadılar ölçtü gitti sadece tt ekibi

abonelik yoktu hiç bir firmaya

internet almayı düşünmüyorum açıkçası böyle saçmalıklarla uğraşmamak için fazla fatura vermeye razı olcam
Son soruna gelirsem yanlış düşünce ülkemizde yüzlerce operator var 1 firmada sorun yaşarsın 2. Denersin 2. De yaşarsın 3. Ama denemek iyidir cunku cok şirket var. Sadece tercihini iyi yapman gerekmekte. 😉
Ama fazla fatura vermeye razı olcaksan artık sen bilirsin sınırsız kotasız taahhütsüz internet varken bilemedim

Can...

80+ Platinum
Son soruna gelirsem yanlış düşünce ülkemizde yüzlerce operator var 1 firmada sorun yaşarsın 2. Denersin 2. De yaşarsın 3. Ama denemek iyidir cunku cok şirket var. Sadece tercihini iyi yapman gerekmekte. 😉
yeterince stresli hayatım var boş boş uğraşıp strese gerek yok kalsın internet falan işim yok zaten oyun fazla oynamıyorum hiç oynamayı veririm

Ama fazla fatura vermeye razı olcaksan artık sen bilirsin sınırsız kotasız taahhütsüz internet varken bilemedim
açık olan destek akydına dedim 3 4 gündür mağdur ediliyorum dedim abonelğimi iptal edin dedim
aradılar şimdi çözülmüş modem aktif etmeniz lazım dedi ettim de yine aynı işte arayacaklar tekrar yardımcı olmak için bakalım

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze
yeterince stresli hayatım var boş boş uğraşıp strese gerek yok kalsın internet falan işim yok zaten oyun fazla oynamıyorum hiç oynamayı veririm

açık olan destek akydına dedim 3 4 gündür mağdur ediliyorum dedim abonelğimi iptal edin dedim
aradılar şimdi çözülmüş modem aktif etmeniz lazım dedi ettim de yine aynı işte arayacaklar tekrar yardımcı olmak için bakalım
Firmaya yazmadan e-devleten iptal edebilirdin hiç destek ekibi ile uğraşmadan birde sorun firmalık durmakta bence düzelirse bilki iptal etmek için mesaj yazmak gerekiyormuş sanırım derim!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,574
Üyeler
163,524
Son üye
ecegrsy
Top Bottom