Yardım Türknet vadettiği hızı veremiyor

O zaman arkadaşın dediği gibi önce modemden pcye giden kabloyu değiştirip deneyeceksiniz ya da farklı modemle. O modemde biraz sorunlu.
Fiber olsaydı işiniz daha zordu; tamamen teknik ekibe bağlısınız.
Kablo ucuna konnektör bile takamazsınız; takmanız için alet lazım. 5-10 bin arası.
Deneme yanılma yöntemiyle çözeceksiniz, masraflı olabilir.
Yoksa böyle gelir; böyle gider ne yazık ki.
en azından bi çözümü buysa bulduk eyw pcde problem yok wifi danda testi yapsam yine az ya modemden ya modeme gelen kablolarla alakalı elektrik direğindeki hattansa ne yapmam lazım önemli olan o

Önce ShowTv Whatsapp hattına yazın; internet problemi aboneyi direğe çıkardı diye haber yaparlar.
Sizde kameralar gelince direğe çıkarsınız, tutmayın beni kabloyu keseceğim, sorunum çözülmezse dersiniz. 🤭
Ne kadar mantıklı ve etkili olur bilemem. 🤔

Önce ShowTv Whatsapp hattına yazın; internet problemi aboneyi direğe çıkardı diye haber yaparlar.
Sizde kameralar gelince direğe çıkarsınız, tutmayın beni kabloyu keseceğim, sorunum çözülmezse dersiniz. 🤭
Ne kadar mantıklı ve etkili olur bilemem. 🤔
sonrada cızbız olalım demi gerek yok kabloyu keseriz kopmus der ekipleri çağırırz daha kolay :D

telefonda da aynı şekil böyle o zaman hat ile alakalıdır ya da eve giren kabloyla ilgili olabilir değiştirmeleri için ttnetimi çağırmam lazım altyapı onların
Modeminden bilgisayara giden kablo + wifini bir test et TT genelde kutundan dışarıdaki kutuya kadar sorumlu olduğu için ev içi tesisata pek bulaşmıyor fiber olmadığı sürece.

Bilemeyeceğim; çözüm tercihlerine karışmıyoruz.
deneriz birşeyler bakalım değiştirirtirim olmazsa direkt eve giren kısımı ek olsa problem olurmu hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modeminden bilgisayara giden kablo + wifini bir test et TT genelde kutundan dışarıdaki kutuya kadar sorumlu olduğu için ev içi tesisata pek bulaşmıyor fiber olmadığı sürece.
ekleme yaptırınca hızlarda problem olmazsa kesitir eve giren ksııma komple yeni kablo çektirim ne tür kablo önerirsiniz ona göre çektireyim

Kablo kaliteli ve ek yeri düzgün yapılırsa; pek sorun olmaz.
Vdsl kullanırken bende priz + splitter + 20 metre daha ek vardı. Bir sıkıntı olmadı.
Direkte veya direkten gelen kabloda sorun varsa; o zaman sıkıntılı. Sizin büyük ihtimal küçük kutu ve bağlı kabloda sıkıntı var.

deneriz birşeyler bakalım değiştirirtirim olmazsa direkt eve giren kısımı ek olsa problem olurmu hatta

ekleme yaptırınca hızlarda problem olmazsa kesitir eve giren ksııma komple yeni kablo çektirim ne tür kablo önerirsiniz ona göre çektireyim
Telefon kablosu. Reçber çektir geç

en azından seninki donmaz 500 de benimki cortluyo kullanılmıyo benimki daha büyük sorun

siyah modem dediğin şumu Alıntıyı görüntüle

nasıl bakılır ?
Türksat hocam infinity 401 olması lazımdı şuan zte zxhn - f6600 var 100 mbs yine

Alıntıyı görüntüle70 mb diye aldım bu interneti yarısını bile veremeyecek kadar kötü kaç tane destek kaydı açtım hepsinde de zorla çözüldüye getirip durumu destekleri kapattılar boş beleş test yaptırdılar adam yolladık dediler arıza için o da gelmedi tamir ettik dediler ortada tamiri yapan adam yok nasıl bu hızı yükseltebilirim yoksa bunuda değiştirip başka birine geçicem anlayan bilen birisi yardımcı olsun
Türknet kullanmayı abi 4 yıldır türknetteyim ping konusu dışında her şeyde sıkıntı çektim hala çekiyorum bugün 4.gün ve internetim kesik türknet akşam gelicek diyip oyalıyor

Türknet kullanmayı abi 4 yıldır türknetteyim ping konusu dışında her şeyde sıkıntı çektim hala çekiyorum bugün 4.gün ve internetim kesik türknet akşam gelicek diyip oyalıyor
ttnetmi kullanayım 🤣

Geri