TyShame
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,258
Modemini bilmiyorum muhtemelen durumdandır.Alıntıyı görüntüle hangi kısımda
Modemini bilmiyorum muhtemelen durumdandır.Alıntıyı görüntüle hangi kısımda
Tamam modemine şuanda 76 megabit geliyor bi sıkıntı yok kablonda veya wifinde sıkıntı var kısaca bağlantı noktalarındaAlıntıyı görüntüle şunlar o zaman
Ayrıca yüksek ihtimal kablon ekli çok sayıda hata almışsın. Kablonu tek kablo yap.Tamam modemine şuanda 76 megabit geliyor bi sıkıntı yok kablonda veya wifinde sıkıntı var kısaca bağlantı noktalarında
telefonda da aynı şekil böyle o zaman hat ile alakalıdır ya da eve giren kabloyla ilgili olabilir değiştirmeleri için ttnetimi çağırmam lazım altyapı onlarınTamam modemine şuanda 76 megabit geliyor bi sıkıntı yok kablonda veya wifinde sıkıntı var kısaca bağlantı noktalarında
turknetin kendi sitesinde hız testi yaparmısın ?telefonda da aynı şekil böyle o zaman hat ile alakalıdır ya da eve giren kabloyla ilgili olabilir değiştirmeleri için ttnetimi çağırmam lazım altyapı onların
Modeme hız 75 geliyor zaten modemden sonrasında sorun var Kablo ile test ediyorsun dimi Wifide sorun olabiliyor çünküAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle sorun burdan olabilirmi
hattın geri kalanında problem varsa ne yapıcaz boşuna kesmiş oluruz o zamandaBir cat pense + jak alabilirseniz; Youtubede videolar var.
Ya da yak alırsanız daha basit; bir pense veya kargaburunla bağlarsınız, basit.
Olmadı bir ustadan yardım alacaksınız