Yardım Türknet vadettiği hızı veremiyor

Modemini bilmiyorum muhtemelen durumdandır.
1754421186508.webp
şunlar o zaman

Tamam modemine şuanda 76 megabit geliyor bi sıkıntı yok kablonda veya wifinde sıkıntı var kısaca bağlantı noktalarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam modemine şuanda 76 megabit geliyor bi sıkıntı yok kablonda veya wifinde sıkıntı var kısaca bağlantı noktalarında
Ayrıca yüksek ihtimal kablon ekli çok sayıda hata almışsın. Kablonu tek kablo yap.

telefonda da aynı şekil böyle o zaman hat ile alakalıdır ya da eve giren kabloyla ilgili olabilir değiştirmeleri için ttnetimi çağırmam lazım altyapı onların

telefonda da aynı şekil böyle o zaman hat ile alakalıdır ya da eve giren kabloyla ilgili olabilir değiştirmeleri için ttnetimi çağırmam lazım altyapı onların
turknetin kendi sitesinde hız testi yaparmısın ?

Hat zayıflamanız var; arada splitter var galiba onu söküp; kablo uclarını kesip yeniden jak takıp, filtreli splitterle bağlayın.
Yada kablo ekini yakla yapın.

Bir cat pense + jak alabilirseniz; Youtubede videolar var.
Ya da yak alırsanız daha basit; bir pense veya kargaburunla bağlarsınız, basit.
Olmadı bir ustadan yardım alacaksınız

Bir cat pense + jak alabilirseniz; Youtubede videolar var.
Ya da yak alırsanız daha basit; bir pense veya kargaburunla bağlarsınız, basit.
Olmadı bir ustadan yardım alacaksınız
hattın geri kalanında problem varsa ne yapıcaz boşuna kesmiş oluruz o zamanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eve gelen kablo telefon kablosu değiştirmeye ttnetten adamlarda gelmiyor geri kalan vdsl tamamen değişmesi gerekiyo olabilir ama değiştirecek adam yok

O zaman arkadaşın dediği gibi önce modemden pcye giden kabloyu değiştirip deneyeceksiniz ya da farklı modemle. O modemde biraz sorunlu.
Fiber olsaydı işiniz daha zordu; tamamen teknik ekibe bağlısınız.
Kablo ucuna konnektör bile takamazsınız; takmanız için alet lazım. 5-10 bin arası.
Deneme yanılma yöntemiyle çözeceksiniz, masraflı olabilir.
Yoksa böyle gelir; böyle gider ne yazık ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri