Türknet vdsl'e geçiş yapamıyorum

Ng1neX

80+
Reaksiyon skoru
40
bugün türknete geçtim 50 Mbps kadar çıkabiliyorum ama internet hızı mı ölçtüğümde hızım 15 Mbpsyi geçmiyor.
modemimin markası zyxel vmg3312-B10B 200 Mbps hıza kadar destekliyor
192.168.1.1 den kurulum yaparken vdsli nasıl kurucam yardım edebilir misiniz

Müşteri hizmetlerini arayıp altyapım 50mbps destekliyor ama ben max 16 alıyorum. İnternet hızımın yükselmesini istiyorum diyorsun. Onlarda boş port varsa portunu değiştiriyor.

Müşteri hizmetlerini arayıp altyapım 50mbps destekliyor ama ben max 16 alıyorum. İnternet hızımın yükselmesini istiyorum diyorsun. Onlarda boş port varsa portunu değiştiriyor.
paket alırken 50mbps olarak almıştım zaten yinede aramamı gerekiyor

Wifi'dan mı deniyorsunuz hızı ?

Geçen yıl ben alırken 100mbps olarak aldım ama altyapı 16 destekliyordu, sonra altyapı çalışması oldu 75 desteklemeye başladı ama ben halen 16 alıyordum, 10 kez falan arayıp söylemiştim internet hızım düşük diye. Daha sonrasında sanırım beni banladılar bir daha müşteri hizmetlerine bağlanamadım. En son olarak beni müşteri memnuniyeti anketi için aradılar orada yine sıkıntımı söyledim biri bana sizin internet portu adsl portta vdsl porta alalım mı diye sordu ve halletmiş oldum. Bu süreç 3 ay sürdü.

Wifi'dan mı deniyorsunuz hızı ?
evet ama tek pc bağlı wifiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen yıl ben alırken 100mbps olarak aldım ama altyapı 16 destekliyordu, sonra altyapı çalışması oldu 75 desteklemeye başladı ama ben halen 16 alıyordum, 10 kez falan arayıp söylemiştim internet hızım düşük diye. Daha sonrasında sanırım beni banladılar bir daha müşteri hizmetlerine bağlanamadım. En son olarak beni müşteri memnuniyeti anketi için aradılar orada yine sıkıntımı söyledim biri bana sizin internet portu adsl portta vdsl porta alalım mı diye sordu ve halletmiş oldum. Bu süreç 3 ay sürdü.
ben türktelekomdan geçtim paketimde 50mbps veriyordu ama şuan aldığım hız 15 mbps

hız testi sonucunu atarmısınız?
Birde hat değerleri

Ekler

• resim_2022-06-17_152212866.png
    resim_2022-06-17_152212866.png
    91.6 KB · Hit: 29
O upload ADSL hızı. Turknet sitesinde teknik detayların olduğu bir sekme var oradan görsel yollar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,789
Üyeler
184,980
Son üye
Sehriyar MC
Geri