Neler Yeni

Türknet ve rezil müşteri hizmetleri mağdurluğu

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Ben böyle bir rezillik görmedim açıkcası kaç tane ıss kullandım bukadar müşterilerine karşı ilgisiz ve baştan sağmacı tavır görmedim !
Neyse.. konu şuki 2-3 gündür fatura nedeniyle kesilen internetim faturayı ödememe rağmen gelmedi,Türknetten arıza kaydı oluşturdum birkaç tane iletişim numaralarını aradım ama adamların müşteri hizmetleri yok gibi ya mesajla haber veriyorlar nekadar üzücü.
Neyse en son Telekomdan bir teknik servis elemanı aradı ve sorunun arıza olmadığını sunucuyla ilgili bir durum olduğunu felan söyledi ve beni Türknete yönlendirdi.
Bende günlerdir arayıp mesaj atıyorum ama bir geri dönüş yok sadece mesaj var oda merak etmeyin ilgileniyoruz tarzında.
Zaten bukadar dandirik bir hizmetiniz var bi ucuza iyi hız veriyordunuz onada zam geldi artık 2 3 aydır iyice rezil bi şirket oldunuz.
Büyük şehirlerde güzel hizmet verip Gigafiber altyapısı felan çekmeniz ne hoş ama geri kalan yerlerdeki hizmet kaliteside bi okadar berbat.
(Bu sorun şuanda sadece bende değil bütün mahalledeki türknet müşterilerinde bulunuyor bu arada.)
Neyse işte iss değiştirme zamanı gelmiş gibi duruyor gerçi değiştirsek ne olacak Türkiyenin internet sektörü hiçbir zaman düzelmez biz anca kötünün iyisini arıyoruz.
Beklemekten başka çarem yok gibi duruyor,okuduğunuz için teşekkürler.

NespaY

80+ Silver
Ben böyle bir rezillik görmedim açıkcası kaç tane ıss kullandım bukadar müşterilerine karşı ilgisiz ve baştan sağmacı tavır görmedim !
Neyse.. konu şuki 2-3 gündür fatura nedeniyle kesilen internetim faturayı ödememe rağmen gelmedi,Türknetten arıza kaydı oluşturdum birkaç tane iletişim numaralarını aradım ama adamların müşteri hizmetleri yok gibi ya mesajla haber veriyorlar nekadar üzücü.
Neyse en son Telekomdan bir teknik servis elemanı aradı ve sorunun arıza olmadığını sunucuyla ilgili bir durum olduğunu felan söyledi ve beni Türknete yönlendirdi.
Bende günlerdir arayıp mesaj atıyorum ama bir geri dönüş yok sadece mesaj var oda merak etmeyin ilgileniyoruz tarzında.
Zaten bukadar dandirik bir hizmetiniz var bi ucuza iyi hız veriyordunuz onada zam geldi artık 2 3 aydır iyice rezil bi şirket oldunuz.
Büyük şehirlerde güzel hizmet verip Gigafiber altyapısı felan çekmeniz ne hoş ama geri kalan yerlerdeki hizmet kaliteside bi okadar berbat.
(Bu sorun şuanda sadece bende değil bütün mahalledeki türknet müşterilerinde bulunuyor bu arada.)
Neyse işte iss değiştirme zamanı gelmiş gibi duruyor gerçi değiştirsek ne olacak Türkiyenin internet sektörü hiçbir zaman düzelmez biz anca kötünün iyisini arıyoruz.
Her firmada sorun yaşayanlar var ve sen sorun yaşadın diye firma çok mu kötü oluyor hayır ben gayette memnunum ve benim gibi memnun olan sayısız kişi vardır türknette.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Haklısın müşteri hizmetleri çok kötü, hiç memnun değilim müşteri hizmetlerinden

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
VDSL de maalesef ki tekelcilik var türk Telekom ne derse o oluyor diğer iss müşterileri hep geri plana atılıyor

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Hocam bende de aynı sorun oldu turk net e ıletısımı sadece uygulamadan mesajla yapın bıze gelen teknık eleman oyle demıstı en ıyı en hızlı oradan ıletısım saglanıyor.Ve bızde de 5 gun felan ınternet gıtmıstı cıkıcam felan dıyınce gerı geldı yenı ıss basvurusu felan yapmıstım ama suan duzeldı ve gayet ıyı arada bır cıvıtıyorlar ama genel olarak dıger ıss lerden ıyı. baktınız hala duzelmedı kablonet suan alternatıfınız olarak durabılır kenarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her firmada sorun yaşayanlar var ve sen sorun yaşadın diye firma çok mu kötü oluyor hayır ben gayette memnunum ve benim gibi memnun olan sayısız kişi vardır türknette.
Adam derdını dıle getırmıs ona gore kotu bıryer demekkı hocam.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi dostum benim mağduriyetim müşteri hizmetlerinde ve bu konuda mağdur olan azımsanmayacak kadar kişi var.
Ve merak ettim cidden müşteri hizmetlerinden memmunmusun ya?

Hocam bende de aynı sorun oldu turk net e ıletısımı sadece uygulamadan mesajla yapın bıze gelen teknık eleman oyle demıstı en ıyı en hızlı oradan ıletısım saglanıyor.Ve bızde de 5 gun felan ınternet gıtmıstı cıkıcam felan dıyınce gerı geldı yenı ıss basvurusu felan yapmıstım ama suan duzeldı ve gayet ıyı arada bır cıvıtıyorlar ama genel olarak dıger ıss lerden ıyı. baktınız hala duzelmedı kablonet suan alternatıfınız olarak durabılır kenarda.

Adam derdını dıle getırmıs ona gore kotu bıryer demekkı hocam.
Evet bende hızlarından gayet memmunum vaad edilen hızı veriyorlar ama bu ilgisizlik beni cidden sinir etti.
Neyse beklemekten başka çarem yok gibi görünüyor.

Son düzenleme:

WhoCares

80+ Gold
konu tamamen zincirleme olarak ilerliyor turknet ttnet e ulaşıyor ttnet bakiyor bizim abone değil beklesin :kekw: sonra gene ttnet i ariyor turknet abi diyor bizim müşteri var arizasi var öyle böyle şöyle ttnet dur hele yiğidim sirada bizim aboneler öncelikli bekliyorsun sonra türknet gene ariyor ttneti hacı bizim müşteri vardi bi hallediver bak bekliyor kaç gündür bakiyor ariza kaydi 3 gündür orda he diyor tamam ben yönledireyim taşeron firmaya ariyor ttnet taşeron firmaya brolar ttürknet müşterisinin şu şu arizasi var müsayit olunca bakarsınız diyor sonra bekle babam bekle 5 gün sonra çözülüyor iş :kekw::kekw: ( abartmış olabilirim ama genel olarak böyle )

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yalan olmasın beni de fena delirtmişlerdi zamanında, uğraşmadım geçiş yaptım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Derman Dertsiz
Ben türknetten memnunum fakat yapılan yanlışı eleştirmezsek daha da vurdumduymaz olurlar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Turknet VDSL de kullanıyordum müşteri hizmetleri gayet memnun ediciydi şimdi gigafiber kullanıyorum müşteri hizmetleri yine çok iyi belki şans mı diyim ne diyim bilemedim ama eskiden çok kötüydü şimdi yine iyiler bence senin sorunun iki iss arasındaki iletişimsizlik

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,662
İsim
Oozdmrsm
Yalan olmasın beni de fena delirtmişlerdi zamanında, uğraşmadım geçiş yaptım.
Turknet köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor. Sonrasında umursamıyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Turknet köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor. Sonrasında umursamıyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun
Yok ben ulaşıyordum ama hiçbir işe yaramıyorlardı :D

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,662
İsim
Oozdmrsm
Top Bottom