Skynel 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 9,512 Dahası Reaksiyon skoru 8,822 Konum Paradis Island İsim Eren Yeager 4 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Mehmet Yılmaz yazmış: Dostum destek talebi için yer biz değiliz Devamı için tıklayın... Biliyorum ama bir umut
Mehmet Yılmaz yazmış: Dostum destek talebi için yer biz değiliz Devamı için tıklayın... Biliyorum ama bir umut
bythmn 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8,016 En İyi Cevap 1 4 Temmuz 2020 #15 Taahhüt fiyatını bile bile mi geçtiniz?
Skynel 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 9,512 Dahası Reaksiyon skoru 8,822 Konum Paradis Island İsim Eren Yeager 4 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 bythmn yazmış: Taahhüt fiyatını bile bile mi geçtiniz? Devamı için tıklayın... Hayır Bu videoyu izleyip geçtik 1 yılın üzerinde yapılan taahhutlerin parasal olarak geçersiz olduğunu öğrendik ondan dolayı geçtik ama sanırım değil
bythmn yazmış: Taahhüt fiyatını bile bile mi geçtiniz? Devamı için tıklayın... Hayır Bu videoyu izleyip geçtik 1 yılın üzerinde yapılan taahhutlerin parasal olarak geçersiz olduğunu öğrendik ondan dolayı geçtik ama sanırım değil