Yardım Türknet Wi-Fi bağlantım sürekli olarak kopuyor.

UmutYiğit

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
Arkadaşlar Tp-Link VC220-G3u modem kullanıyorum. Aşağı yukarı 30 dakikada bir internet bağlantım kopuyor (wi fi bağlantım devam ediyor.) Modemi resetlediğimde sorun düzeliyor ama bununla uğraşmaktan yoruldum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Tp-Link VC220-G3u modem kullanıyorum. Aşağı yukarı 30 dakikada bir internet bağlantım kopuyor (wi fi bağlantım devam ediyor.) Modemi resetlediğimde sorun düzeliyor ama bunla uğraşmaktan yoruldum yardımcı olur musunuz?
Şöyle bi ara buna benzer sorun yaşamıştım belli saattlerde internet gidiyordu firmaya söyledim bir şey yaptılar bir anda internet hızı düştü iç tesisat yenilediğimde düzeldi

Şöyle bi ara buna benzer sorun yaşamıştım belli saattlerde internet gidiyordu firmaya söyledim bir şey yaptılar bir anda internet hızı düştü iç tesisat yenilediğimde düzeldi
Hocam iç tesisat yakın bir süre içinde güncellendi. Türknet'e yeni geçtim ama aşırı pişman oldum bu sorun yüzünden.

Firma ile alakalı değil firmaya bildirdiğin zaman ne diyorlar ?
"Bağlantınızda sorun görünmüyor modem sağlayıcınızla görüşün." ama Türk Telekom'da son güne kadar böyle bir sorun yaşamadım.

WiFi'dan mı kopuyorsun, DSL mi gidiyor? İlk bunu tespit etmen lazım.

Arkadaşlar Tp-Link VC220-G3u modem kullanıyorum. Aşağı yukarı 30 dakikada bir internet bağlantım kopuyor (wi fi bağlantım devam ediyor.) Modemi resetlediğimde sorun düzeliyor ama bunla uğraşmaktan yoruldum yardımcı olur musunuz?
aynı sorunu bende yaşıytordum.uygulamasına girerek destek başlattım düzelttiler

Modem bağlantım kesilmiyor. İnternet ışığı kırmızı yanıyor ve internet gidiyor.
DSL sabit, internet ışığı kırmızı yanıyorsa ya modemin internet bağlantını kesiyor ya da DSLAM ile bağlantın kesiliyor ancak ilk söylediğim daha yakın olabilir. Farklı bir modem ile denersen ve internet ışığı kırmızıya dönmezse, bil ki modemin kendini yenileme süresi vardır.

DSL sabit, internet ışığı kırmızı yanıyorsa ya modemin internet bağlantını kesiyor ya da DSLAM ile bağlantın kesiliyor ancak ilk söylediğim daha yakın olabilir. Farklı bir modem ile denersen ve internet ışığı kırmızıya dönmezse, bil ki modemin kendini yenileme süresi vardır.
Elimde başka vdsl modem yok hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri