Neler Yeni

Türknet yeni abonelik zamdan etkilenir mi?

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Arkadaşlar selam, Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. Taahhüt olmadığı için yapılacak olan fiyat güncellemelerinden etkilenir miyim? Yoksa sabit bir fiyat var mı ödemem gerekir? Bir de kurulum ücretleri hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Taahhütlü paket almıyorsan geçeceğin her firmadan etkilenirsin.

Hermitus

80+ Bronze
Arkadaşlar selam, Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. Taahhüt olmadığı için yapılacak olan fiyat güncellemelerinden etkilenir miyim? Yoksa sabit bir fiyat var mı ödemem gerekir? Bir de kurulum ücretleri hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
taahhüt olmadığı için sen abone olduktan sonra zam gelirse mecbur zamlı ödersin kurulum ücreti 600tl. netspeed 6 ay sabit fiyat sözü veriyor bir incele ben şuan kullanıyorum memnunum.

Nisanur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Nisa
Peşin ödeme kampanyası var TurkNet'in ancak o şekilde 1 yıl boyunca zamlardan etkilenmezsin. Kurulum 600 TL, 3 ay 200 TL olarak faturana yansır. Geçiş yapacaksan kurulum ücreti ödemene gerek kalmaz. Davet koduyla da 6 ay boyunca 50 TL indirimli kullanabilirsin. İstersen özelden kodumu verebilirim.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peşin ödeme kampanyası var TurkNet'in ancak o şekilde 1 yıl boyunca zamlardan etkilenmezsin. Kurulum 600 TL, 3 ay 200 TL olarak faturana yansır. Geçiş yapacaksan kurulum ücreti ödemene gerek kalmaz. Davet koduyla da 6 ay boyunca 50 TL indirimli kullanabilirsin. İstersen özelden kodumu verebilirim.
Peşin ödeme yalnızca 1 yıllık için mi var? Örneğin 6 ay peşin verebiliyor muyum?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Peşin ödemediğin veya tahattüt yapmadığın firmalarda zam her an olur

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru