Millenicom GIBIR gibi tarayıcılar buldum ama en fazla 12 mbps hız veriyorlar vdsl altyapı yokmuş ama ne hikmetse yan komşuda var bizim 74 mbps alıyor onlar demekki altyapı var nasıl yapıcaz bu vdsl yi bilen varmıdır
NedenkiNaparsan yap comnet alma.
Hepsine bakıyorum bende Türknet 250 tl yapınca haliyle bırkaıcaz mecburGeyik yapiyorum aslinda. Burada comnetten birisi var forumda herkese comnete gec deyip duruyor ona cok gicigim surekli reklamini yapiyor onun disinda konuya super hakim oldugum soylenemez.
Fiyatı nedir hocam ben baktım altyapıya boş port yok diyor8 aydir fiber 100 mbps comnet kullaniyorum. 1 sene daha sürem var. 1 Şubat'ta zam gelecek. Zam gelmeden uzatacagım süremi. Nerede oturuyorsunuz, yardımcı olmaya çalışayım?
Comnet ön ödemeli. 12 ay ödediğiniz takdirde aylık 109 tl. Siz hali hazırda Turknetteyseniz portunuzu koruyarak Comnete geçiş yapacaksınız. 1 Subatta comnete de zam gelecek. Mevcut müşterilere mesajla bilgilendirme yapıldı.Fiyatı nedir hocam ben baktım altyapıya boş port yok diyor
https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/ buradan sorgulama yapınca ne çıkıyor?Millenicom GIBIR gibi tarayıcılar buldum ama en fazla 12 mbps hız veriyorlar vdsl altyapı yokmuş ama ne hikmetse yan komşuda var bizim 74 mbps alıyor onlar demekki altyapı var nasıl yapıcaz bu vdsl yi bilen varmıdır
Altyapı sorgulama da çıkmadı ama nasıl yapabilirim dediğiniz şeyiComnet ön ödemeli. 12 ay ödediğiniz takdirde aylık 109 TL. Siz hali hazırda Turknetteyseniz portunuzu koruyarak Comnete geçiş yapacaksınız. 1 Subatta comnete de zam gelecek. Mevcut müşterilere mesajla bilgilendirme yapıldı.
Web sitesinden hemen abone ol demelisiniz. Daha sonrasında mevcut interneti taşımak istediginizi sececeksiniz.Altyapı sorgulama da çıkmadı ama nasıl yapabilirim dediğiniz şeyi
MerhabaMillenicom GIBIR gibi tarayıcılar buldum ama en fazla 12 mbps hız veriyorlar vdsl altyapı yokmuş ama ne hikmetse yan komşuda var bizim 74 mbps alıyor onlar demekki altyapı var nasıl yapıcaz bu vdsl yi bilen varmıdır