Neler Yeni

Turknet Zammı ve Superonline geçiş Hk.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Turkcell yetkilisiyle konusmamda turknetin taahutsuz oldugu icin gelen zamlardan etkilenecegimi vs vs anlattı ve Turknete yılbasından sonr 70TL zam gelecegini soyledi. Bunun bir kaynagı var mıdır ek olarak 12 ay taaahutlu 25mbps(adamın dedigine gore 60-70 kullanırmısım) superonline gecmek mantıklı mıdır?(100mbps kayıpsız turknet kullanıyorum)

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
ben de bugün tam olarak turknete geçtim tt ve superonline en dandik pakete 200tl istiyordu turknette şöyle bir şey var 10 aylık faturanı 3 taksit halinde peşin ödeyebilileceğim bir teklif sundular online işlemlere gir sende de gözükür zamdan korunursun peşin ödersen ama hangi çalışan gelecek zamları önceden bildirir bu şirket politikasına ters

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de bugün tam olarak turknete geçtim tt ve superonline en dandik pakete 200tl istiyordu turknette şöyle bir şey var 10 aylık faturanı 3 taksit halinde peşin ödeyebilileceğim bir teklif sundular online işlemlere gir sende de gözükür zamdan korunursun peşin ödersen ama hangi çalışan gelecek zamları önceden bildirir bu şirket politikasına ters
o teklif bana da geldi ama şimdilik o kadar param yok ne yazık ki

Top Bottom