Türknet'e 3 aylığına geçilir mi ?

HamsiKraker

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,404
İyi forumlar. Evdeki internetin taahhütü bitti. 3 ay sonra da evi kapatıp ailemin evine geçeceğim. Orada internet var. Evde de telefon çekmiyor. Altyapıdan internet olmadan telefonla bile görüştürmüyor. Şuanda türksat kablonet var. Türknet'in taahhütsüz internetine 3 aylığına geçsem 3 ay sonra kapatsam sorun çıkartırlar mı ? Sonuçta taahhütsüz bu internet. Sorun çıkartmamaları lazım ama bilen duyan vardır belki diye size yazıyorum.

Niye çıkartsın, e-devletten iptal var.
Aradım konuştum. Kurulum ücreti alırız diyorlar. Türksattan geçtim 2 ay sonra iptal ettim fatura + kurulum ücreti artık 1200 mü 1600 mü ne kadarsa onun ücretini alacaklarını söylüyorlar

Ben geçiş anladım; sizin yeni abonelik galiba. O zaman kur çıkar. 6*200 = 1200 dü.

Ben geçiş anladım; sizin yeni abonelik galiba. O zaman kur çıkar. 6*200 = 1200 dü.
Türksat kablonetten türknete geçiş aslında ama son ayımızda oldukları için geçiş kabul etmiyorlarmış. cayma bedeli çıktığı zaman geçiş oluyormuş.

3 ay olmadan yasal olarak hiçbir şekilde çıkamazsınız veya iptal edemezsiniz diye biliyorum. Bilginiz olsun.

Geri