Neler Yeni

Türknete geçicem fakat altyapı yok

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Tüm tanıdıklarımın telefonundan altyapı başvurusu yaptım ama bir değişiklik olmadı.Mahallede heryerde altyapı var bizde yok .Nasıl bağlatabiliriz altyapı?

Gif Man

80+ Gold
Türk Telekom'un Altyapısını Kullanacak .

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
Tüm tanıdıklarımın telefonundan altyapı başvurusu yaptım ama bir değişiklik olmadı.Mahallede heryerde altyapı var bizde yok .Nasıl bağlatabiliriz altyapı?
Türknet altyapısı gigafiber. Eğer o yoksa Türk Telekom kullanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam türk telekom müdürlüğüne gittim.Yine çıt yok türknete başvurucaksınız onlar bize ulaşıcak diyo
E evet öyle olacak zaten. Türknete başvur onlar Türk telekom la görüşsün.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet altyapısı gigafiber. Eğer o yoksa Türk Telekom kullanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E evet öyle olacak zaten. Türknete başvur onlar Türk telekom la görüşsün.
Türknete başvurdum ailemin numaraları hariç.Birçok arkadaşımın numarasından da talepte bulundum ama ses yok

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
Türknete başvurdum ailemin numaraları hariç.Birçok arkadaşımın numarasından da talepte bulundum ama ses yok
hocam altyapıya başvurmuşsunuz. türknete internet için başvurun. öyle kolay gelmez o altyapı. sadece yutupçulara veriliyor neredeyse sanki. hepsi geldi diye övüyor ama yaşadığım şehirde nerde var acaba..

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam altyapıya başvurmuşsunuz. türknete internet için başvurun. öyle kolay gelmez o altyapı. sadece yutupçulara veriliyor neredeyse sanki. hepsi geldi diye övüyor ama yaşadığım şehirde nerde var acaba..
Aynen bende o saçmalığa şaşırıyorum.Sen reklam yapıyosunda kime yapıyosun.Ben o reklamları görüp geçmeye karar verdim ama sonuç yok.Direkt internet içinde başvurdum arayıp altyapınız yok bağlayamayız dediler.

Top Bottom