Türknet'e geçilir mi?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,288
Arkadaşlar türknet yapa altyapım var 50 mps destekliyor şuan 16 mps adsl ttnet kullanıyorum ttnet ten memmunum şuana kadar hiç sorun çıkmadı ttnet altyapımda 30 mps e kadar destekliyor sizce 90 tl verip 24 mps paket mi alim yoksa 75 tl verip 50 mps mi alim şimdi diceksiniz türknet alın diye ama çok şikayet var napmalıyım

Arkadaşlar türknet yapa altyapım var 50 mps destekliyor şuan 16 mps adsl ttnet kullanıyorum ttnet ten memmunum şuana kadar hiç sorun çıkmadı ttnet altyapımda 30 mps e kadar destekliyor sizce 90 TL verip 24 mps paket mi alim yoksa 75 TL verip 50 mps mi alim şimdi diceksiniz türknet alın diye ama çok şikayet var napmalıyım
Türknet'te paket sabit. Altyapı varsa 100mbps'a kadar alabiliyorsun yoksa 30mbps'ye kadar. Ama altyapı olmadığı halde 10 lira fazla verip 100mbps'ye kadar alırsın.

Arkadaşlar türknet yapa altyapım var 50 mps destekliyor şuan 16 mps adsl ttnet kullanıyorum ttnet ten memmunum şuana kadar hiç sorun çıkmadı ttnet altyapımda 30 mps e kadar destekliyor sizce 90 TL verip 24 mps paket mi alim yoksa 75 TL verip 50 mps mi alim şimdi diceksiniz türknet alın diye ama çok şikayet var napmalıyım

Bence hiç değiştirme. 90 TL çok yüksek rakam.

Hocam eğer altyapın varsa geçilebilir ama Türknet'in müşteri hizmetlerinin olmadığını ve aktivasyonun uzun sürdüğünü bilmen gerek

Bence 75 Tl verip 50 mps senin için iyi olabilir.

Türknet e geç şikayetin olursa değiştirirsin 1 ay dayanabilirsin knk heralde demi ttnet türk telekom kullandım sorun çıkmıyo ama sprun çıktığında da kapattıramıyosun kapatmaman için ellerinden geleni yapıyolar

Millenicom öneririm.

Bence hiç değiştirme. 90 TL çok yüksek rakam.
benim aldıgım eski paket 2018 de almıştım 50 tl ye anlaşmıştık 16mps keşke böyle bir tarife olsa ama malesef yok türknete geçicem denerim memnun kalmassam çıkarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millenicom öneririm.
dedigim gibi yapa altyapım oldugu için türknet yada ttnet bakıyorum

Türknet e geç şikayetin olursa değiştirirsin 1 ay dayanabilirsin knk heralde demi ttnet türk telekom kullandım sorun çıkmıyo ama sprun çıktığında da kapattıramıyosun kapatmaman için ellerinden geleni yapıyolar
bende öyle düşünüyorum ama hayırlısı bakalım daha 2 ay var

benim aldıgım eski paket 2018 de almıştım 50 TL ye anlaşmıştık 16mps keşke böyle bir tarife olsa ama malesef yok türknete geçicem denerim memnun kalmassam çıkarım

Müşteri hizmetleri berbat onu diyimde.

Türknet'te paket sabit. Altyapı varsa 100mbps'a kadar alabiliyorsun yoksa 30mbps'ye kadar. Ama altyapı olmadığı halde 10 lira fazla verip 100mbps'ye kadar alırsın.
yapa altyapım var dedigim ek ücret ödememe gerek kalmıyor

benim aldıgım eski paket 2018 de almıştım 50 TL ye anlaşmıştık 16mps keşke böyle bir tarife olsa ama malesef yok türknete geçicem denerim memnun kalmassam çıkarım

Her türlü tahahhüt yapmayan bişeye geç millenicom öneririm

Geri