Neler Yeni

TÜRKNET'E Geçiş Yapıcam Pişman Olurmuyum

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Arda Özdamar
Merhaba yeni eve taşıncaz ve 100mbs fiber var yeni türknet aboneliği başlatmak istiyorum pişman olurmuyum müşteri hizmetleri olmaması kafama takıldı ve
Eve daha önce hiç internet kurulmadı kurulum ücreti var mı varsa ne kadar
Eve ayın 12sinde taşınıcaz ama şimdiden başvurmak istiyorum taşındığımda internet hazır olsun istiyorum ama ev boş kimse yok eve kurulum için gelen ekip önceden haber verir mi yoksa direk kapıya gelip zili mi çalıcak aramaları durumda benim eve geçmem 5dk sürer kapıda beklerler mi acaba teşekkürler şimdiden

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Merhaba yeni eve taşıncaz ve 100mbs fiber var yeni türknet aboneliği başlatmak istiyorum pişman olurmuyum müşteri hizmetleri olmaması kafama takıldı ve
Eve ayın 12sinde taşınıcaz ama şimdiden başvurmak istiyorum taşındığımda internet hazır olsun istiyorum ama ev boş kimse yok eve kurulum için gelen ekip önceden haber verir mi yoksa direk kapıya gelip zili mi çalıcak aramaları durumda benim eve geçmem 5dk sürer kapıda beklerler mi acaba teşekkürler şimdiden
Twitterdan @TurkNetDestek ekibine yazabilirsin sorularını yardımcı olurlar bu arada arkadaş davet kodu kullanmak istersen "EGF95UE76GKS" kullanabilirsin.

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiber hizmeti türknein çok iyi fiberse geçilir diğer soruyu bilmiyorum

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Millenicom

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Akli dengen yerindemi adamin evinde fiber var ve fiber turknet te en iyi milleni fiber olmayan yerler icin iyi turknet sec knk sen ama milleni secersende kodumu esirgeme ;)
Bir gram şey anlamadım o.O2
ama tmam yapadatirmtim

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Kanka adamda fiber var sinirsiz internet var millenicomdan 100mbps mi alsin turknet gigafiber mi alsin ustelik milleni 129 turknet 85 TL ;)
Dur ben hemen türk telekomu arayayım...

Yeminle hepsini öneririm türk telekomu .. . derim o.O2

war20anty

80+ Bronze
Fiberse Kablonet derim en yeni firma ve sadece fiber destekleyen mahallelere internet hizmeti veriyorlar. 2 yıl kullandım herhangi bir sıkıntım olmadı. Arada internet gitti bakımdan dolayı başka bir sıkıntı yok. Turknet kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım bir sıkıntı olmadığını söylüyor. Müşteri Hizmetlerinin olmaması kötü ama muadili bir şey vardır illaki bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,207
Üyeler
168,605
Son üye
ckatlet82
Top Bottom