umutunuzisback
80+
Selam Millet!
Şuanda Türk Telekom Kullanmaktayım ve bundan çok rahatsızlık duyuyorum verdiği hız rezalet derecesinde.
Biraz araştırma yaptım ve Türknet kullanmaya karar verdim. 5 Temmuzda Türk telekomun taahhüt'ü bitiyor ve direk türknet e geçiş yapacağım
Şuanda modemimin türü adsl Türknet'e geçince vdsl mi kullanmaya başlayacağım bunu pek anlamadım anlatabilir misiniz.
Türknet'e geçince tam performans alırmıyım?
Türk net kullanıcılar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.
Türknet Kullanıcıları sanırım arkadaşını getir kampanyası varmış 1 ay ben 1 ay siz bedava kullanıyormuşsunuz bu hayla devam ediyormu? Ediyorsa eğer kodlarınızı atarmısınız
@Abdullah Hacıgül Abi yardımcı olursan çok sevinirim
Biraz araştırma yaptım ve Türknet kullanmaya karar verdim. 5 Temmuzda Türk telekomun taahhüt'ü bitiyor ve direk türknet e geçiş yapacağım.
Yanlıslıkla altdakini silmeyi unutmusum kusura bakmayın arkadaslar
Şuanda Türk Telekom Kullanmaktayım ve bundan çok rahatsızlık duyuyorum verdiği hız rezalet derecesinde.
Biraz araştırma yaptım ve Türknet kullanmaya karar verdim. 5 Temmuzda Türk telekomun taahhüt'ü bitiyor ve direk türknet e geçiş yapacağım
Şuanda modemimin türü adsl Türknet'e geçince vdsl mi kullanmaya başlayacağım bunu pek anlamadım anlatabilir misiniz.
Türknet'e geçince tam performans alırmıyım?
Türk net kullanıcılar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.
Türknet Kullanıcıları sanırım arkadaşını getir kampanyası varmış 1 ay ben 1 ay siz bedava kullanıyormuşsunuz bu hayla devam ediyormu? Ediyorsa eğer kodlarınızı atarmısınız
@Abdullah Hacıgül Abi yardımcı olursan çok sevinirim
Yanlıslıkla altdakini silmeyi unutmusum kusura bakmayın arkadaslar