Neler Yeni

Türknete geçmeyi düşünüyorum iyi midir

Rulep

80+ Gold
Evet memnunum 2020 den beri kullanıyorum öneririm isterseniz kodum ile 1 ay bedava kullanabiliyorsunuz (EMW43IH31YCH)

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Altyapı yüksek hız destekliyorsa geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mert yüksel
1 gigabyte internet kullanıyorum 5 aydır arkadaşlarımı davet ettiğim için ücretsiz kullanıyorum sadece ilk ay fatura ödedim. Böyle bir hizmeti superonline vs 1500-2000 tl civarlarına veriyor bence daha fazla yorum yapmaya gerek yok :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Ali CEVİZLİ
Altyapı yüksek hız destekliyorsa geç
100 mbps galiba yeterli midir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aralık ayından beri Türknet kullanıyorum.
Ara sıra sıkıntılar yaşadım fakat canlı desteğe yazdığımda sorunu hızlıca hallettiler.
Fiber mi kullanacaksınız?
100 mbps destekliyor galiba altyapı ona göre işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
Merkezi yerde oturuyorsan sıkıntı yok ben ortalama 2 senedir kullanıyorum. Hızlı destek kesin çözüm sunuyorlar, 100mb ten başka bi paketleri de yok standar tek paket var. 7-8 mb dowload 70 mb te upload ile kullanıyorum.

Eframes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Coşkun Güngör
Türknete geçmeyi düşünüyorum iyi midir ya da başka önerisi olan var mı türknet kullanan varsa deneyimini anlatırsa iyi olur iyi forumlar
2 yıldır kullanıyorum yeni taşınmıştım daha önce hiç internet bağlantısı yapılmamış bina ve Turknet de o zamanlar daha toydu öyle böyle derken biraz uğraşsakta hallettik bağlantıyı bazen Türk Telekom ekipleride işi zorlaştırabiliyor biraz çalıştığı bölgeye bağlı bilerek sorun çıkartabiliyor.Benim kabloları daireye gelen kablo yerine boşta duran bir kabloya bağlayıp gitmişler bedavaya internet yok internet yok diye uğraşmıştım günlerce allahsızlar gidip gelip abi 90 lira ver halledelim diye tokatlamaya çalışmışlardı TT saha ekibi :) allahtan eskiden ttnette saha ekibi olarak çalışmış arkadaşım aracılığıyla olayı çözüp o çakallarıda şikayet edip işi çözmüştük.Türknete göre 3 kat hız veriyor ve daha uygun her anlamda. TTNET 20 mb hız verirken bugün Turknette 70 dow/8 up sabit alıyorum ve bu ay yeni zam geldi 139,90 oldu ona rağmen yine piyasanın en ucuzu olarak kalacaktır.2 sokak yukarda benim birader TTNET üyesi taahhütlü bildim bileli dğeişmedi bayram öncesi taahhütü dluyordu aramışlar 20mb dow 4 up luk pakete 189 tl fiyat çekmişler kaynayıp kapadı ve dün onu da Turknetli yaptık.Onun alt yapı biraz daha iyi çıktı 100 e 8 alıcak 20 nere 100 nere 5 katı 50 lira da pahalı tam bir soyguncu ttnet.Turknet artık kendi saha ekibini gönderiyormuş işleri geliştirmişler hoşuma gittiaboneliği evine gelip dolduruyorlar gidiyorlar .Kendisinin sattığı modemi alıp kullanıyorum piyasadaki 5 ghz bandı olan en uygun fiyatlı cihaz.sitesinden adresinde alt yapını sorgula değerler güzelse hiç düşünme derim. Abone olurken arkadaşını getir kampanyasından yararlanıcam de 2. ay bedavaya kullanıyorsun 139 tl cepte kalıyor oda aylık 127 ye kullanmış sayabilirsin kendini 1 sene. Davet kodunu abonelik sırasında vererek yararlanabilirsin Kod : BQK37VG73XUY

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Ali CEVİZLİ
Kanka çok iyi kullanıyorum tahattüt Yok yüksek hız altyapin varsa çok iyi hızlar alabilirsin upload ve download da .
tamam kanka sağ ol

Merkezi yerde oturuyorsan sıkıntı yok ben ortalama 2 senedir kullanıyorum. Hızlı destek kesin çözüm sunuyorlar, 100mb ten başka bi paketleri de yok standar tek paket var. 7-8 mb dowload 70 mb te upload ile kullanıyorum.
1000 mbps ye kadar diyordu sanırım baktım bizim altayı 100 mbps destekliyormuş

Bence güzel hizmet sunuyor Türknet gerisi sana kalmış bütçeye bağlı diğer iss lerede bakabilirsin hepsi türk Telekom altyapısı zaten
bütçe sıkıntı değil şuan superbox kullanıyom 250 lira falan ve kötü bi daki ay bitecek taahhütü geçmeyi düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Ali CEVİZLİ
kullanmanı tavsiye ederim,altyapın iyiyse sorunsuz kullanırsın , sorunla karşılaşırsan mobil uygulamalari var oradan şikayet bildirebilirsin, hızlı reksiyon veriyolar.
sağ oş kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,522
Üyeler
166,391
Son üye
Swonx_5
Top Bottom