Neler Yeni

TÜRKNETİN VERDİĞİ MODEMİ ALMALI MIYIM?

Zoix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yıldız
Arkadaşlar baştan cevaplar için teşekkür ediyorum. Ben şuanda keenetic ac1200 KN-2111 kullanıyorum.
Link bu ama artık satılmıyo.
Evime gigafiber altyapısı yeni geldi ona geçicem bbu modem gigafiberin hızını verir mi bana ya da Türknetin 2500 e verdiği modemide almalı mıyım?

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Tecrübe etmeden bilemeyiz; kağıt üstünde fezaya uçuruyor der, reelde uçamayabiliriz. 🤭
Youtube incelemelerine bakın aklınızda ki modeller için.
Keenetic ile Asus yazılım bakımından kullanıcıya daha çok kontrol imkanı veriyor gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almanıza gerek yok; rüter kirası almıyor Türknet. Bana da üstte ki arkadaşın attığı resimde ki gibi ; Zte 3601p verdiler. Çekim gücü ve hız güzel (160 mhz desteği var). Yazılım zayıf. Bende Wifi6 Zyxel 3301-T0 vardı; onu kullanıyorum. Kablosuzda Zte'ye göre daha düşük hız veriyor.

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
Muhammed efe
Arkadaşlar baştan cevaplar için teşekkür ediyorum. Ben şuanda keenetic ac1200 KN-2111 kullanıyorum.
Evime gigafiber altyapısı yeni geldi ona geçicem bbu modem gigafiberin hızını verir mi bana ya da Türknetin 2500 e verdiği modemide almalı mıyım?
ONT cihazıda ekstradan alman gerekir.

Owlore

80+ Bronze
2500 derken hocam? Türknet abonelik boyunca bedava modem kiralatıyordu sistemi mi değişti? Şuan baktım dahil diyor ama
1744033705447.png

Zoix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yıldız
he cayma bedeli aklımda kalmış pardon
oooooooo okuduğunu anlama kabiliyetimin olmadığını anladım şimdi... Yani şimdi aklımca ANLADIĞIM kadarıyla, 840 tl kurulum ücreti ödüyoruz evimize kablo çekip modem veriyolar. abonelik bitince modemi geri alıyolar. bu sefer doğru anladım galiba

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
Muhammed efe
oooooooo okuduğunu anlama kabiliyetimin olmadığını anladım şimdi... Yani şimdi aklımca ANLADIĞIM kadarıyla, 840 tl kurulum ücreti ödüyoruz evimize kablo çekip modem veriyolar. abonelik bitince modemi geri alıyolar. bu sefer doğru anladım galiba
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

her türlü takıyorlar bedava zaten
Biliyorum modemde bedava zaten ama kendisi almayı düşünmüş bende buna istinaden belirttim. İsterse iki üründen sadece birini de talep edebilir.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Meto155
840 tl de vermiyorsun hocam.Orada yazanları türknet karşılıyor.

Owlore

80+ Bronze
Kimse türknet kullanmıyor galiba hocam konu boşa uzamış 😀 Neyse hocam gigafiberde modem ve kurulum ücreti yok, dediğin gibi kullandığın süre boyunca modem ve gpon veriyorlar sana çıkınca da geri veriyorsun. Eğer başka telekomdan geçersen de mesela ben zamanında şöyle yaptım türktelekom kullanıyordum az buz bi cayma ücretim vardı, cayma bedelini ödeyip faturayı yolladım faturandan kesiyorlar 6 taksit falan olması lazım

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Kampanya kapsamında; direkt alınmıyor, fatura içinde gömülü. Abonelik iptali yaparsanız; kalan kurulum taksiti son faturanıza ekleniyor. Rüter kirasıda tarifeye gömülü; ekstra alınmıyor. Abone olduğumda 600 TL idi; ayda 50 TL'den 12 ay.
Mahallenize özel kampanya ile 12 ay 349 TL olarak benim tarife.
İçinde içinde; hepişi içinde. 🤭

1.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,015
Üyeler
171,685
Son üye
LazyTurtle341
Top Bottom