Neler Yeni

TÜRKNETİN VERDİĞİ MODEMİ ALMALI MIYIM?

Zoix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yıldız
Arkadaşlar baştan cevaplar için teşekkür ediyorum. Ben şuanda keenetic ac1200 KN-2111 kullanıyorum.
Link bu ama artık satılmıyo.
Evime gigafiber altyapısı yeni geldi ona geçicem bbu modem gigafiberin hızını verir mi bana ya da Türknetin 2500 e verdiği modemide almalı mıyım?

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
oğuzhab
Arkadaşlar baştan cevaplar için teşekkür ediyorum. Ben şuanda keenetic ac1200 KN-2111 kullanıyorum.
Evime gigafiber altyapısı yeni geldi ona geçicem bbu modem gigafiberin hızını verir mi bana ya da Türknetin 2500 e verdiği modemide almalı mıyım?
1200mbps verebileceği yazıyor yeterli olur

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
ahmet
bu modem vdsl 2 elden satabilirsin talebi çok olur turknetin verdiğinden bilgim yok ama kendin alman daha mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: Zoix
Bende gigabit destekli modem var bende senin tarzda modem arıyorum :) dilersen takas yaparız cüzi bir miktar üzerine verirsen benim cihazın bendeki cihazda turknetten alınma. Ve önerdiği modem modemim: Zyxel VMG8623-T50B Modem

Zoix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende gigabit destekli modem var bende senin tarzda modem arıyorum :) dilersen takas yaparız cüzi bir miktar üzerine verirsen benim cihazın bendeki cihazda turknetten alınma. Ve önerdiği modem modemim: Zyxel VMG8623-T50B Modem
kankam türknetin zyxel verdiğini bilmiyodum. zyxele biraz önyargılıyımda. keeneticin 4k ya bitane vardı onu alırım o zaman ama istersen sana satabilirim elimdeki modemi.

kankam türknetin zyxel verdiğini bilmiyodum. zyxele biraz önyargılıyımda. keeneticin 4k ya bitane vardı onu alırım o zaman ama istersen sana satabilirim elimdeki modemi.
Turknette bu modemi veriyor sanırım gigabit olarak halihazırda bunu satmadan alamam modem :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak müşteri çıktı bile çünkü güzel modem
Benim internet fiber vs değil VDSL şuan fazla bana bendeki modem :)

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
ahmet

Zoix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yıldız
bak müşteri çıktı bile çünkü güzel modem
Müzayede yapmaya değer bir modem anlaşılan :)
Turknette bu modemi veriyor sanırım gigabit olarak halihazırda bunu satmadan alamam modem :/

Benim internet fiber vs değil VDSL şuan fazla bana bendeki modem :)
kankam ben keeneticin 4k lık modemini ve gigafiberi almaya kararlıyım. acelen yoksa 1 ay bekle maaşımı alınca diğer modemi almış olurum sanada elimdekini uygun fiyata veririm istersen

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Zyxel VMG8623-T50B ise almayın. Wifi5 destekli; kablosuzda 1000mb için yetersiz kalır.
Bence 160mhz destekli; wifi6 rüter almanız daha iyi olur. Ax3000 veya ax5400 yazanlar gibi.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,390
İsim
Mert Metshi
images (25).jpeg

bende gigafiber kullaniyorum turknet bundan verdi

Zoix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yıldız
Zyxel VMG8623-T50B ise almayın. Wifi5 destekli; kablosuzda 1000mb için yetersiz kalır.
Bence 160mhz destekli; wifi6 rüter almanız daha iyi olur. Ax3000 veya ax5400 yazanlar gibi.
gözüme asusun bir modemi takılmıştıda ax5400 modemleri var ama asus modem üretiminde başarılı bir marka mı bilmiyorum sence diğer markalara mı yöneliyim yoksa asus iyi midir bir bilgin var mı? sen bilgili bi abiye benziyosun :kappa:

Alıntıyı görüntüle

bende gigafiber kullaniyorum turknet bundan verdi
Anlaşılan Türknet herkese farklı bir modem veriyo en iyisi ben önce türkneti arıyıp hangi modemi vereceklerini sorayım.

Top Bottom