Neler Yeni

Turknette Aldığım REZALET Hız Değerlerim

Chrono

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Çetiner
YAPA TurkNet firmasının kendi altyapısı denilebilir eğer santralden uzaksanız başınızı ağrıtan bir altyapıdır. 800 metre - 1 kilometreden sonra internet hızınız oldukça düşüyor

-CrawL

80+ Gold
YAPA TurkNet firmasının kendi altyapısı denilebilir eğer santralden uzaksanız başınızı ağrıtan bir altyapıdır. 800 metre - 1 kilometreden sonra internet hızınız oldukça düşüyor
nerden öğrenebilirim ?

Chrono

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Çetiner
nerden öğrenebilirim ?
TurkNet online işlemler sayfasından teknik bilgiler bölümünden bakabilirsiniz genelde Türktelekom altyapısında bulunan müşterilerden farklı bir devre numarası verirler ayrıca santrale olan uzaklığınız yazar bu sayfada oradan bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Azizz
Keşke Geçmeseydim Aşırı Pişmanım 50Tl lık internetımle bile 8Mgbit alıyordum Hergün onlara sövmekten bıktım ne oyun indirebılıyorum. ne oyun oynayabılıyorum derslere bile zor giriyorum
aldıgım hızlar:https://pic.nperf.com/r/3299793242644305-dqBdAUoe.png
Bende türknetliydim düne kadar sözde 35Mbps hız satın almıştık 5mbps'den yukarı çıkmıyordu sürekli kopma oluyordu 450 tl'de vdsl modem almiştık dün iptal ettirdik vodofoneye geçtik

-CrawL

80+ Gold
TurkNet online işlemler sayfasından teknik bilgiler bölümünden bakabilirsiniz genelde Türktelekom altyapısında bulunan müşterilerden farklı bir devre numarası verirler ayrıca santrale olan uzaklığınız yazar bu sayfada oradan bakabilirsiniz.
k.adı falan ıstıyor abimden öğrenınce girerim

Silenger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
omer hakan
Simdi sana desem ki ttnet ilk gecseydin ordan güzel stabil bir port ayarlatsaydin ordan iptal etmeden turknet gecis yapsaydin 1 derece saglik hiz alirdin ama onunda garantisi yok

Top Bottom