YAPA TurkNet firmasının kendi altyapısı denilebilir eğer santralden uzaksanız başınızı ağrıtan bir altyapıdır. 800 metre - 1 kilometreden sonra internet hızınız oldukça düşüyorYAPA nedir
YAPA TurkNet firmasının kendi altyapısı denilebilir eğer santralden uzaksanız başınızı ağrıtan bir altyapıdır. 800 metre - 1 kilometreden sonra internet hızınız oldukça düşüyorYAPA nedir
TurkNet online işlemler sayfasından teknik bilgiler bölümünden bakabilirsiniz genelde Türktelekom altyapısında bulunan müşterilerden farklı bir devre numarası verirler ayrıca santrale olan uzaklığınız yazar bu sayfada oradan bakabilirsiniz.nerden öğrenebilirim ?
Bende türknetliydim düne kadar sözde 35Mbps hız satın almıştık 5mbps'den yukarı çıkmıyordu sürekli kopma oluyordu 450 tl'de vdsl modem almiştık dün iptal ettirdik vodofoneye geçtikKeşke Geçmeseydim Aşırı Pişmanım 50Tl lık internetımle bile 8Mgbit alıyordum Hergün onlara sövmekten bıktım ne oyun indirebılıyorum. ne oyun oynayabılıyorum derslere bile zor giriyorum
aldıgım hızlar:https://pic.nperf.com/r/3299793242644305-dqBdAUoe.png
k.adı falan ıstıyor abimden öğrenınce girerimTurkNet online işlemler sayfasından teknik bilgiler bölümünden bakabilirsiniz genelde Türktelekom altyapısında bulunan müşterilerden farklı bir devre numarası verirler ayrıca santrale olan uzaklığınız yazar bu sayfada oradan bakabilirsiniz.