Neler Yeni

Türknetten çıkmak isteyenlere uyarı!!!

En İyi Cevap
3
İşte zaten aklını kullanıp 2 dk düşünen bir insan başka bir sağlayıcıda bu kadar iyi hizmet alamayacağının farkında olur.
Benim packet loss buna güldü.

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben Vodafone Fiber kullanıyorum 100 TL 100/20 paketi bedava

SadeceSeyf

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Altyapın kötüyse hiçbir sağlayıcıdan beklentin olmasın zaten bunu da ben mi öğreteyim sana
Başka sağlayıcıda sıkıntı yaşamadım sadece Türknette hocam. Firmadan para almışsınız gibi bilip bilmeden sallamayın. Forumlarda türknet packet loss bilinen bir şeydir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Başka sağlayıcıda sıkıntı yaşamadım sadece Türknette hocam. Firmadan para almışsınız gibi bilip bilmeden sallamayın. Forumlarda türknet packet loss bilinen bir şeydir.
Her firmada sorun yaşayanı da gördüm çok mutlu olanı da gördüm. Şahsen Türknet ve Netspeed ile berbat deneyimler yaşadım. Ama bu onları asla alınmaz yapmıyor. Aynı şekilde olumlu bir deneyim de bence Türkneti veya başka bir firmayı sorgulamadan koşulsuz bir şekilde alınabilir yapmaz.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Birkaç kez gsm ve ev interneti tarafında başıma geldiği için uyarmak istedim. Şuan herkes Türknet çok pahalı diye başka operatöre geçmeye çalılıyor ve çok haklılar. Ama kendi deneyimlerime dayanarak diyorum ki en geç birkaç aya hangi operatöre geçerseniz geçin fiyatınız türknetin 180TL fiyatıyla yarışır düzeylere fırlayacak.

Bu zam yağmurundan bir süre olsun kurtulmak isteyenlere “eğer altyapılarından memnunlarsa” taahhütlü bir firmaya geçmelerini öneriyorum. Şuanki fiyatlardan 2 yıl taahhüt verirseniz bu fiyatlar en geç 6 aya Türknetten ucuz olacak, 1 yıl sonra ise bedavaya internet kullanıyorum diyeceksiniz 😀

(Bu arada taahhüt vermek isteyenler için tek seçenek Türk Telekom falan değil birsürü seçenek var araştırmanızı öneriyorum.)
Millenicom 35 mbps ye 89.90 ödüyorum 1 yil taahhütlü kaldım taahhüt bitti 5 aydir 89.90 ödüyorum 🤣

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
bende turknet kullanıyorum ne yapsam kararsızım

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Marka fanboyculuğu yapanlar yine burada TurkNet fanboyluğu yapmışlar. Ben de şuan TurkNet kullanıyorum başka bir firma aynı hizmeti 100-135 tl ye veriyorken niye TurkNete 180 tl vereyim? 1 gbps altyapıyı evime getirsin paşa paşa geçer kullanırım TurkNeti ama şuanlık hayır.

BabaVoss7

80+ Silver
internet kumardır. altyapı bulunduğun bölge ve bölgede çalışan adamların kalitesine göre değişir. bence denemeden bilemezsin. bi marka sende kötüyse başkasında mükemmel çalışır keza tersi de mümkün. Her markanın kötü olduğu konular var bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,071
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom