Neler Yeni

Turknet'ten Millenicom'a geçilir mi??

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Şu anda 1 haftadır Turknet Fiber internetin bağlanması için bekliyoruz ama hiçbir gelişme yok üstelik bu 1 haftalık süreçte fiyat 100 liraya çıktı çarşambadan itibaren 5 6 gün evde olmayacağım sizce türkneti iptal ettirip Millenicom'a geçilir mi artıları nelerdir var mıdır tavsiyeniz?
fiberin varsa kesinlikle türknette kal

bakmak istersen incelemem: https://forum.donanimarsivi.com/kon...ereci-hiz-testi-vs.340948/page-4#post-3893758

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bayraktar

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Fiber altyapım var mecbur 1 hafta daha bekleyeceğim sanırsam. Teşekkürler
bende 5 günde hazır olmuştu neden gecikti bilmiyorum müşteri hizmetlerini ara hızlandırırmısınız diye yardımcı olurlar

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bende 2 modem birinde yapılıyor 4-6 arasında kopma olmuyor 67 mbit alıyorum diğeri 8' e sabitliyor ayar yaptırmıyor 50-56 alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 Mbit VDSL zaten yazıyor ya orda
İnternet olayların'dan çok anlamıyorum size bir konuda danışmak istiyorum kablonet'de aşağıda bıraktığım hizmeti alıyorum indirim ile birlikte 52 TL'ye geliyor sizce fiyatına göre uygun bir paketmi ? Alt yapım 63 mbps destekliyor daha iyi bir pakete geçebilirmiyim ?

20210607_120606.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bayraktar
bende 5 günde hazır olmuştu neden gecikti bilmiyorum müşteri hizmetlerini ara hızlandırırmısınız diye yardımcı olurlar
Bende şu anda ekteki durumda sizde bu durumdan kaç gün sonra gelmişlerdi?

Ekler

• IMG_20210607_134022.jpg
    IMG_20210607_134022.jpg
    299.2 KB · Hit: 27

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İnternet olayların'dan çok anlamıyorum size bir konuda danışmak istiyorum kablonet'de aşağıda bıraktığım hizmeti alıyorum indirim ile birlikte 52 TL'ye geliyor sizce fiyatına göre uygun bir paketmi ? Alt yapım 63 mbps destekliyor daha iyi bir pakete geçebilirmiyim ?

Alıntıyı görüntüle
Kablonet hakkında bilgim yok maalesef ama 52 lira 25 mbit iyi. Ama en az 35 mbit öneririm

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Bende şu anda ekteki durumda sizde bu durumdan kaç gün sonra gelmişlerdi?
heh tam burda ara müşteri hizmetlerini süreci hızlandırırmısınız ben belgeler kontrol ediliyorda aradım hemen aktivasyon sürecine geçtiler ertesi gün türktelekomun saha ekipleri modem kurulumu için kapıdaydı sabah 10 civarıydı

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Kablonet hakkında bilgim yok maalesef ama 52 lira 25 mbit iyi. Ama en az 35 mbit öneririm
7/12 yarı yarıya düşüyor biraz can sıkıcı 3 ay sonra taahhüt bitiyor kablonet harici indirim ile birlikte hangi internet sağlayıcısına geçebilirim en fiyat performans olarak sizce ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben bugün 100lük pakete geçtim. 95 tl ödeyeceğim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
7/12 yarı yarıya düşüyor biraz can sıkıcı 3 ay sonra taahhüt bitiyor kablonet harici indirim ile birlikte hangi internet sağlayıcısına geçebilirim en fiyat performans olarak sizce ?
Altyapınız hakkında bilgim olmadığı için cevap veremeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bayraktar
heh tam burda ara müşteri hizmetlerini süreci hızlandırırmısınız ben belgeler kontrol ediliyorda aradım hemen aktivasyon sürecine geçtiler ertesi gün türktelekomun saha ekipleri modem kurulumu için kapıdaydı sabah 10 civarıydı
Deneyeceğim teşekkürler

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
fiberin varsa türknete geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim 3 ay sonraki yorumlarıma ve en detaylı incelemeye bakmak istersen : https://forum.donanimarsivi.com/kon...ereci-hiz-testi-vs.340948/page-4#post-3893758

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Top Bottom