Neler Yeni

Öneri Türksat Kablonet Hız Önerisi

Respected

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Demirci
Arkadaşlar selam. Türksat Kablonet interneti kullanan varsa önerebilir mi: 50mpbs sabit sınırsız mı yoksa 100mbps'e kadar akıllı sınırsız mı mantıklı şuan bu ikisi arasındayım. Veya daha mantıklı bir kampanya önerisi olan varsa süper olur. Şuan evdeki internet ttnet hipernet ve rezil max 16 mbps veriyor ve evimdeki altyapılara baktım sadece Turksat Kablonetin fiber interneti var. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Arkadaşlar selam. Türksat Kablonet interneti kullanan varsa önerebilir mi: 50mpbs sabit sınırsız mı yoksa 100mbps'e kadar akıllı sınırsız mı mantıklı şuan bu ikisi arasındayım. Veya daha mantıklı bir kampanya önerisi olan varsa süper olur. Şuan evdeki internet ttnet hipernet ve rezil max 16 mbps veriyor ve evimdeki altyapılara baktım sadece Turksat Kablonetin fiber interneti var. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
19-24 arası ne kadar aktifsin çalışıyorsan falan sabit 50 daha mantıklı hafta içi eve geldiğinde 18-19 olsa 100mbps kullanamıcaksın hiç

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Deniz
ben 100mbit akıllı sınırsız kullanıyorum
saat 19-24 çocukla oyalandığım için internete çok girmiyorum o yüzden hız düşümü etkilemiyor 12 den sonra daha çok inerneti kullanıyorum o yüzden sıkıntı olmuyor.
ama o saatlerde aktif olsaydım 50mbit sabit'i seçerdim

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
24 mbps lik tarifeden 50 mbps'lik tarifeye geçmiştim. Geçtiğim gibi Loss Ping artışları yaşadım. Çözüme 1 sene kavuşamadım ve ardından çıktım. Sorun indirme yaparken oluyordu. 2 mbps'lik uploadım varken bile uploadı yordugumda gram ping loss olmuyordu. Download yaparken de olmuyordu. 50 mbpslik tarifeye geçince hem uploadlarda hemde downloadlarda Loss ve Ping artışı yaşadım. Abartılacak kadar yoktu ama insanın canını sıkıyordu. Stabilite kayboluyordu. Belki siz yaşamazsınız. Ama en stabil En iyi en düzgün olan internet saglayıcısıdır. toplamda 3 yıl kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,949
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom