Türksat Kablonet hız problemi

stgklp

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba konu başlığın dada belirttiğim gibi hız problemim var bağlantı hızım 100 Mbps download 20 Mbps upload wifiden bağlandığımda 80 ile 100 Mbps hızı veriyor ama kablolu bağlandığımda 6 ile 10 Mbps arası bir bağlantı sunmakta bu tür sorun ile karşılaşan veya da bu konu hakkında yardımcı olabilecek birileri var ise yardımlarını bekliyorum.

Verdikleri modemin kalitesiz olduğunu duymuştum. Yeni modem talep edince veriyorlarmış.

Verdikleri modemin kalitesiz olduğunu duymuştum. Yeni modem talep edince veriyorlarmış.
Modemle bir alakası yok bu problemin. NetMaster Infinity 401'de ethernet sorunsuz. Routerı beş para etmez. Konu sahibinin problemi, ethernet kartının sürücüsüyle vs. ilgili olmalı. Belki de ethernet kablosunda problem olabilir.

Modemle bir alakası yok bu problemin. NetMaster Infinity 401'de ethernet sorunsuz. Routerı beş para etmez. Konu sahibinin problemi, ethernet kartının sürücüsüyle vs. ilgili olmalı. Belki de ethernet kablosunda problem olabilir.
Aynı problemi TP'de görmüştüm. Firma yeni modem vermişti. Benimkisi bilgim dahilinde değil, sadece farklı bir deneyimden edinilen duyum bilgisi.

ethernet kartının güncel diye biliyorum ama gene kontrol edeceğim kablo farklı bir kaç kablo ile denedim sorun gene aynı

kablonet ile görüştüm bu sefer download çözdüler upload çöktü bakalım sorun nasıl çözülecek cevap yazan herkese teşekkür ederim .

Ekler

• speedtest.jpg
    speedtest.jpg
    337.8 KB · Hit: 66
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,562
Üyeler
186,749
Son üye