Türksat Kablonet iyi mi?

M.Light

80+
Reaksiyon skoru
135
Şu an netgsm kullanıyorum çok memnunum ama 300 den 525 TL ye çıkınca başka bir sağlayıcıya geçmeye karar verdim.
Bir de arada kopmalar yaşamaya başladım alt yapı 60 70 mbps destekliyor buradan 100mbps aldığımız için mi bilmiyorum şimdi 50mbps ye geçmek daha stabil olur diye düşünüyorum.
300tl 50mbps ilk 3 ay sonra 400 TL bana gayet mantıklı geldi, sizce?

Şu an netgsm kullanıyorum çok memnunum ama 300 den 525 TL ye çıkınca başka bir sağlayıcıya geçmeye karar verdim.
Bir de arada kopmalar yaşamaya başladım alt yapı 60 70 mbps destekliyor buradan 100mbps aldığımız için mi bilmiyorum şimdi 50mbps ye geçmek daha stabil olur diye düşünüyorum.
300tl 50mbps ilk 3 ay sonra 400 TL bana gayet mantıklı geldi, sizce?
Üstüne modem kira ücreti olur 40 TL olması lazım, onun dışında mh, ekipleri hızlı ben çok memnunum

10 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Memnunum. Taahhüt ettikleri hizmeti veriyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşım kolay. Ama evet modem kiralıyorsun. Yani senin olmuyor modem. Kutusunu falan kaybetme eğer abonelik açarsan. Ve nette pek fazla kopmalar da yaşamadım bugüne kadar.

Modem kira ücreti neden var ki kendi modemimizi kullanamıyormuyuz?
Uydu kablosunu modeme takıyorlar buna uyumlu modem lazım, ayrıca ben 5 yıldır aynı modemi kullanıyordum bunun ücretini çıkarırdı satın alsam hala para ödüyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem kira ücreti neden var ki kendi modemimizi kullanamıyormuyuz?
Bu arada modem kira ücreti 60 tlmiş

Biz şu an TT alt yapısını kullanıyoruz bu alt yapıdan internet almaya devam etmek isterim, eğer olmazsa başka bir sağlayıcıya bakacağım.
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
Şu an uydu kablosu oturma odasında televizyon bağlı bu VDSL modem benim odamda. Modem oturma odasına koyulması gerekecekse asla olmaz.

Maalesef Kablonet televizyona bağlanan bakır kabloyu kullandığı için hala modem değiştiremiyorsun. Ve şöyle diyeyim bakır kabloda gecikme yaşanıyor. 12 sene Kablonet kullandık 1000MBPS altyapı var fiber dahi vermedikleri için TT geçtim. Bakır kabloda anormal bir gecikme vardı. Onun harici güzeldi ben sorun yaşamadım.

Biz şu an TT alt yapısını kullanıyoruz bu alt yapıdan internet almaya devam etmek isterim, eğer olmazsa başka bir sağlayıcıya bakacağım.
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
Şu an uydu kablosu oturma odasında televizyon bağlı bu VDSL modem benim odamda. Modem oturma odasına koyulması gerekecekse asla olmaz.
Ekipler istediğin yere kadar kablo çekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,027
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri