Neler Yeni

Turksat KabloNet Ping sorunu

anon-im

80+
Merhaba;

Turksat kablonet de
1000mbps indirme
100 mbps yuklemem var
fakat
oyunlarda ping seviyem 50 ve 80 arası
farklı servis saglayıcılarda aynı konumda 40 ve 30 alanlarda var (yurtdışı oyun serverler)
speed test de ping 2 cıkıyor fakat bu ankaradan ankaraya
tracert paket cıktımıda alabılırım
Turksat kablonet kullanım aynı ping sorunu olan var mı?

Ekler

• ping.PNG
    ping.PNG
    52.3 KB · Hit: 287
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Onur Altunay
Merhaba;

Turksat kablonet de
1000mbps indirme
100 mbps yuklemem var
fakat
oyunlarda ping seviyem 50 ve 80 arası
farklı servis saglayıcılarda aynı konumda 40 ve 30 alanlarda var (yurtdışı oyun serverler)
speed test de ping 2 cıkıyor fakat bu ankaradan ankaraya
tracert paket cıktımıda alabılırım
Turksat kablonet kullanım aynı ping sorunu olan var mı?
hocam ping değerlerinin indirme ve yükleme hızınızla doğrudan bir bağlantısı yok sadece stabilizasyonu daha yüksek olur yüksek hızların.
ping değeri sizin internet sağlayıcınızın merkezinin oynadığınız oyun serverine uzaklığına göre değişir mesela ben hatayda 100 downloadla 70 ping alıyorken arkadaşım istanbulda aynı sağlayıcıda 17 mbps hızla 30 ping alıyor

anon-im

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ping değerlerinin indirme ve yükleme hızınızla doğrudan bir bağlantısı yok sadece stabilizasyonu daha yüksek olur yüksek hızların.
ping değeri sizin internet sağlayıcınızın merkezinin oynadığınız oyun serverine uzaklığına göre değişir mesela ben hatayda 100 downloadla 70 ping alıyorken arkadaşım istanbulda aynı sağlayıcıda 17 mbps hızla 30 ping alıyor
anlıyorum zaten aynı konumda farklı ping degerlerini alıyoruz aynı sunucuda farklı servis saglayıcıları ıle

anon-im

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arıyorum müşteri hizmetlerini Modemi resetliyorlar üstüne diyorlar ki Modemden kaynaklı olabilir modem değişikligine gidebiliriz diyorlar çok ilginç xD

Top Bottom