TV Box sadece modeme bağlı internet üzerinden TV Her Yerde arayüzü ile izleniyor, bu yüzden KabloTV'nin analog kablo yayın bağlantısı yok, çok basit bi' sistem yani. Bir de I-Kutu olan sistem var, orada hem analog TV yayını, hem de modem bağlantısı var ve Altın Sinema Paketi, Üst Yayın seçeneklerinde daha fazla kanal var. Ben I-Kutu kullanıyordum, bir hafta önce cihaz arıza kodu verip düzelmedi, M.Hizmetlerini aradım güncellemeden sonra bu cihazlar arıza veriyor TV Box ya da HD-Yayın tercihinde bulunabilirsiniz dedi, ben de TV Box'a geçtim fakat hiç memnun kalmadım. Çünkü evde zaten iki bilgisayar ve telefonlar internete bağlı, bunun üzerine TV'yi de direkt internetten almaya başladı, 2 gündür sürekli TV'de donma oluyor diye tekrar aradım ve yine I-Kutu talep ettim, bugün takmaya gelecekler. Kısacası TV Box daha android tarzı ve TV'yi farklı uygulamalar yükleyerek de kullanmak için daha ideal ama bahsettiğim I-Kutu hem analog hem de internet yayını alabilen daha geniş perspektifli bi' cihaz, tek dezavantajı ara yüzü daha yavaş çalışıyor. Kanal geçişleri falan TV Box'a göre bi' hayli yavaş.