Neler Yeni

Öneri türkseniz ve trollseniz avrupaya girip trollemeyin kötü örnek oluyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
klasik valorantdaki smurf ve kendini zeki sanan troller ile oynamamak için frankfurt oynuyorum ama gel görki arada bir orayada türk geliyor ve gerçekten sıkıldım adam gelmiş (jett) *** gibi oynuyorsun diyor ve skorlarımız aynı ben oynamaya çalışıyorum savunmadayız adam jett ile saldırı tarafına saldırıyor sonra yerden vandal aldım raze gelmiş vandal alma gibi bir şeyler söyledi sonra ulti bastı bana attı ultisini şu patlayan bombayıda bana attı normal oynuyorum ne dertleri var çözemedim raze 14 tur boyunca 2 kill ile oynadı ve bana bomba atıp durdu sağolsun bende 6-7. turdan sonra saldım gerçekten çok kanser oluyorum şu oyunu smurfleyecek yada trolleyecekseniz oynamayın zaten 2 lose olduğu için bronz 3 e attı birde rankımı arttırmaya çalışıyorum 38 kill almışım takım gayret gösterse alamıyacağımız el yok adam gidiyor gözüme flash atıyor şaka gibi

Ekler

• report.png
    report.png
    2.7 MB · Hit: 26

samet4747

80+ Platinum
Bu kadar takma geçen cs de bir rus geldi sürekli karşı takıma info veriyordu triggerlendim ve maçı aldık.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sadece Türkler için geçerli değil. Her bölgeden böyle insanlar bulunuyor. Yapacak bir şey var mı? Yok maalesef.
türklerde daha çok yani 1 maça rank atlayacağım karşılaştığım şeye bak

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
türklerde daha çok yani 1 maça rank atlayacağım karşılaştığım şeye bak
Riot Games Türkiye sunucusunun yaş ortalaması düşük. Tavsiyem 5 arkadaş bulup girmeniz. Öbür türlü bunlarla daha çok karşılaşırsınız.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
jett ile skorlarımız aynı ses açmaya korkan bir çocuk anneme sövüyor orada adam 14 eldir oynuyor 4 kill i var ben 4-5 el oynadım skorlarımız aynı hadi benim skorumda iyi değilde yani arkadaş neyin lafını yapıyor anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Riot Games Türkiye sunucusunun yaş ortalaması düşük. Tavsiyem 5 arkadaş bulup girmeniz. Öbür türlü bunlarla daha çok karşılaşırsınız.
türkiye girmiyorum zaten takım toplasamda smurf çok bronzda elmasda altında resmen aynı oynuyor

bu akşam oynamak isteyen olursa gelsin oradaki skora aldanmasın talihsizlik oldu

1611474593435.png

takım iyi olunca sarıyor

Son düzenleme:
Top Bottom