Neler Yeni

Türksit Oyuncu Koltuğu (360 TL !)

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
adam alınır veya alınmaz dıyebılır bu normal bısey kıl donemesı bır tarafından uydurmus koltukla alakası yok bı kere bı kıl donmesını arastırsın o zaman saglık konusunda bu fıyat bandın da fızıksel saglık pek beklemesın olmez bu koltuga otursa 12 sene boyunca okul sırasında oturdum yattım hala sapa saglamamım bırsey mı oldu bana yoo buna oturur mıllet bel ve poposunun saglıgını fln dusunuyorsa daha ıyı sungerlı mı dıyım artık neyse onu alsın
ayrıyetten b*k atmak ısteyen her sekılde atar ıstedıgın ıyı ındırım olsun yıne de bırsey bulur soyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

senın mantıgınla ılerleyeceksek onermesın sen deneyımlemeden yorum yapılmasın ıstıyorsun? adam saglık konusunda alınmaz dıyor nedenı var bos neden(yukarı yorumda saglık konsunda yazdım) neden mı neden ama
Ama en doğrusu o deneyimlemeden öneri yapılmasın adam t6 yı almamış bir konuda kullanıyorsunuz çin malı soğutucuyu işlemcinize hasar vericek çık dandik falan yazıyordu bu adamın deneyimi yok neden böyle yorum yapıyor. Tamam neyse konuyu uzatmayalım bence iyi günler sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,061
Üyeler
167,048
Son üye
Oktay7878
Top Bottom