Çözüldü✓ Turktelekom 1000mbs paket gecisinde hata aliyorum

Frazled

80+
Reaksiyon skoru
6
Geçenlerde türktelekom altyapisi geldi. Turktelekomu arayip sordugumda 1000mbs destekliyor dediler. Bende o paketi aldim ama paket tanimlanamamistir gibi bir hata aldim. Sonra internetten almayi denedim yine ayni hata. Turktelekomu geri arayip altyapi aslinda 1000 desteklemiyor diye olabilir mi dedim. 1000 destekliyor dediler. 500mbs lik paketi denedim oda ayni hata. Uygulamadan hiz arttira basip ordaki paketi aldım. Sorun sizce nedir. Acil yardim lazim

Hocam bunu arayıp turktelekoma iletmen gerekmiyor mu?

Geçenlerde türktelekom altyapisi geldi. Turktelekomu arayip sordugumda 1000mbs destekliyor dediler. Bende o paketi aldim ama paket tanimlanamamistir gibi bir hata aldim. Sonra internetten almayi denedim yine ayni hata. Turktelekomu geri arayip altyapi aslinda 1000 desteklemiyor diye olabilir mi dedim. 1000 destekliyor dediler. 500mbs lik paketi denedim oda ayni hata. Uygulamadan hiz arttira basip ordaki paketi aldım. Sorun sizce nedir. Acil yardim lazim
altyapi sorguladiginda gozukuyor mu kisaca aktif edildi mi?

Sorunu telefondan internet yükseltme talebinde bulunarak çözdüm. Nedense uygulama ve internetten yükseltme secenegi bulunqn paketlere uygun degilmisim sanirim. Telefondan arayinca 100 tl aylik daha fazla bir fiyata yükseletebildim. Kampanya sordugum zaman yok dediler anlamadim birsey. Aylik 100 liraz koymaz oyuzden sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,784
Üyeler
185,951
Son üye
Yasindnm
Geri