enisberberr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,078
- Konu Sahibi Konu Sahibi
80₺ +9₺ modem ücretitarife ücreti nedir? kaç mb özellikleri?
80₺ +9₺ modem ücretitarife ücreti nedir? kaç mb özellikleri?
Biliyorum ama korkuyorum turknetten çünkü müşteri hizmetleri yokTürknet Türktelekomun altyapısını kullanıyor.
O kadarını bilmiyorum daha yeni geçtiğim için fatura konusunda ne yaşarım bilemem.Hocam bense turknete gecip gecmeme konusunda kalmıştım çünkü zamaninda turknette fatura problemi yaşadım faturayi odemeye çalışıyoruz lakin parayi cekmiyor karttan sonra iptal ettirdik
Kablonet yaşadığım ilçede maalesef yok ve 14 gün içinde cayma hakkimin olduğunu biliyorumHocam , dünyada internet trafiğinde %70 artış yaşandı biraz onun etkisi. Birazda türk telekomun kalitesizliği var . Sözleşmen biter bitmez kablonete geçmeni öneririm iyi günler![]()
Uydunet ve kablonet harici diğer Iss ler Türk Telekom alt yapısını kullanır Türk Telekom size değil operatörünüze telefon kutusuna kadar sağlamlık garantisi verir o yüzden ordan sonraki kısım opöHocam fiber internet ile 6 download 0.6 upload alıyorum altyapım olduğu halde. O yüzden bütçeniz varsa üzülerek söylüyorum sözleşmeyi iptal edin ya da sözleşmenin bitmesini bekleyin. Şahsen ben 2021 Ocak ayını bekliyorum.
Maalesef öyle bir seçenek yok Türkiye geneli %95 yerel alt yapı türktelekomun ama siz iç tesisatınızı değiştirerek bir yenilik yapmış oluesunuznBaşka bir internet sağlayıcısını arayıp altyapı yaptırsaydınız harika olurdu. Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüşün.
Ne kadar hiz alıyorsun ve hız düşmesi yaşıyor musun?O kadarını bilmiyorum daha yeni geçtiğim için fatura konusunda ne yaşarım bilemem.
Haklısın. Cs:Go da maksimum 81 ping alıyordum şimdi minimum 95 Ping. 100 Pinglede oyun oynanmıyor.Hocam , dünyada internet trafiğinde %70 artış yaşandı biraz onun etkisi. Birazda türk telekomun kalitesizliği var . Sözleşmen biter bitmez kablonete geçmeni öneririm iyi günler![]()
Bence caymalısın kankam türknet ve kablonet şuan fiyat performansda çok iyi türksatın kendi sitesine girip başvurabilirsin gelip altyapıyı kurarlarKablonet yaşadığım ilçede maalesef yok ve 14 gün içinde cayma hakkimin olduğunu biliyorum
Bilmiyorum ki?Bulunduğunuz çevre de başka sorun yaşayanlar yok mu?
Turknete geçmeyi düşünüyorum o zaman ama Superonlinedan çıktığım icin 250₺ ye yakın bir caymabedeli çıktı Turknet 120₺ sini mi ödüyordu?Bence caymalısın kankam türknet ve kablonet şuan fiyat performansda çok iyi türksatın kendi sitesine girip başvurabilirsin gelip altyapıyı kurarlar![]()