hocam yazdığımı gördünüz mü?Netspeed e bakmanızı öneririm.Turknete geçmeyi düşünüyorum o zaman ama Superonlinedan çıktığım icin 250₺ ye yakın bir caymabedeli çıktı Turknet 120₺ sini mi ödüyordu?
hocam yazdığımı gördünüz mü?Netspeed e bakmanızı öneririm.Turknete geçmeyi düşünüyorum o zaman ama Superonlinedan çıktığım icin 250₺ ye yakın bir caymabedeli çıktı Turknet 120₺ sini mi ödüyordu?
30-32 mbps download 2.5-3 upload alıyorum. Hız düşmesi yaşamadım şuana kadarNe kadar hiz alıyorsun ve hız düşmesi yaşıyor musun?
Hocam geçtiğinizde nasıl bağladılar interneti ve altyapiyi?Keşke Türknet'e geçseydin. Ben Türktelekomdan geçtim hızım 2 3 kat daha fazla
Turknete geçme fikrim zaten vardı ve neredeyse aynı dedinizhocam yazdığımı gördünüz mü?Netspeed e bakmanızı öneririm.
Hocam ben de zaten 2021 Ocak ayında binamda alt yapısı olan KabloNete geçeceğim. Türk Telekom'a 70 lira ödeyip 6 download 0.6 upload alacağıma Kablonete o parayı veririm, hızı arttırıp farklı kampanyalardan bile yararlanabilirim.Uydunet ve kablonet harici diğer Iss ler Türk Telekom alt yapısını kullanır Türk Telekom size değil operatörünüze telefon kutusuna kadar sağlamlık garantisi verir o yüzden ordan sonraki kısım opö
Maalesef öyle bir seçenek yok Türkiye geneli %95 yerel alt yapı türktelekomun ama siz iç tesisatınızı değiştirerek bir yenilik yapmış oluesunuzn
Mali kısımlar hakkında pek fazla bir bilgim yok ama türknetten önce türksatı şiddetle öneriyorum şöyle kanıtlayabilirim. Ben şuan modeme 10 15 metre uzaklıktayım ve duvar var aldığım değerler bunlarTurknete geçmeyi düşünüyorum o zaman ama Superonlinedan çıktığım icin 250₺ ye yakın bir caymabedeli çıktı Turknet 120₺ sini mi ödüyordu?
Hocam şuan turktelekom altyapısı var ona olur mu turksat dediginiz kablonet ise bizim burada kablonet yokMali kısımlar hakkında pek fazla bir bilgim yok ama türknetten önce türksatı şiddetle öneriyorum şöyle kanıtlayabilirim. Ben şuan modeme 10 15 metre uzaklıktayım ve duvar var aldığım değerler bunlar
Alıntıyı görüntüle
Hocam download 2 haneli olmuş? O ne demek? Sadece bende mi tek hane? Upload'da 1'den büyük. Nasıl oluyor böyle şeyler?Mali kısımlar hakkında pek fazla bir bilgim yok ama türknetten önce türksatı şiddetle öneriyorum şöyle kanıtlayabilirim. Ben şuan modeme 10 15 metre uzaklıktayım ve duvar var aldığım değerler bunlar
Alıntıyı görüntüle
Kablonet uydu kablosu üzerinden internet sağlamakta unutmayın türk telekom fiber interneti kıl fiber kablodan yollamaktaHocam ben de zaten 2021 Ocak ayında binamda alt yapısı olan KabloNete geçeceğim. Türk Telekom'a 70 lira ödeyip 6 download 0.6 upload alacağıma Kablonete o parayı veririm, hızı arttırıp farklı kampanyalardan bile yararlanabilirim.
Olmaz kankam türksat apartmana gelip kendi kutusunu koyuyor. Siz başvuruda bulunun derim ben müşteri ilişkilerinde iyiler. İşlerine gelirse gelip yapabilirlerHocam şuan turktelekom altyapısı var ona olur mu turksat dediginiz kablonet ise bizim burada kablonet yok
Aradaki fark?Kablonet uydu kablosu üzerinden internet sağlamakta unutmayın türk telekom fiber interneti kıl fiber kablodan yollamakta
Türktelekom taahhütü bittikten sonra başvuru merkezini aradım sonrasında bilgiler istenerek kayıt oluşturuldu. Daha sonrasında mail adresine başvuru evraklarını ve Türknet online işlemlere giriş yapabilmen için kullanıcı adı şifre yollandı. Başvuru evraklarını çıktısını alıp gerekli yerlere imza attıktan sonra MNG kargo ile gerekli adrese yolluyorsun. Sonrasında online işlemlerden kimlik fotokopisini yolluyorsun. Ben fotokopi çektirmeden direk önlü arkalı fotoğrafını çekip yükledim. 4 gün sonrasında da internet bağlandı. Modem olarakta VDSL destekli modem olması gerekiyor. Ben ayrıyetten ASUS DSL N16P marka modem aldım gayet memnunum.Hocam geçtiğinizde nasıl bağladılar interneti ve altyapiyi?
Aşamaları detaylıca anlatir misiniz ve benim kendi modemim yok şuan turktelekoma geçtiğim icin hipernet modemi getirdiler kendi modemi mi mi almam gerekecek?
Hocam detaya iner misiniz?Kablonet uydu kablosu üzerinden internet sağlamakta unutmayın türk telekom fiber interneti kıl fiber kablodan yollamakta