Neler Yeni

TurkTelekom fiber Geldi

Sanctus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet Akyol
Kolay gelsin . Geçtiğimiz günlerde Turk telekom ekipleri evime geldi fiber altyapı geldiğini ve abonelik isteyip istemediğimi sordu bende düşeneceğimi söyledim. binanın önüne logardan boru geliyor . Sanırım binaya kadar çekmediler. Fakat binaya eklediğim resimdeki şeyi yapıştırmışlar altyapı sorguladığımda gözükmüyor şuanda internet almak için nasıl bir yol izlemeliyim ?
Not: binaya fiber altyapı döşeli.

Ekler

• foto.jpg
    foto.jpg
    110.1 KB · Hit: 88

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Kolay gelsin . Geçtiğimiz günlerde Turk telekom ekipleri evime geldi fiber altyapı geldiğini ve abonelik isteyip istemediğimi sordu bende düşeneceğimi söyledim. binanın önüne logardan boru geliyor . Sanırım binaya kadar çekmediler. Fakat binaya eklediğim resimdeki şeyi yapıştırmışlar altyapı sorguladığımda gözükmüyor şuanda internet almak için nasıl bir yol izlemeliyim ?
Not: binaya fiber altyapı döşeli.
Dostum numarayı aramanı söylemişler ara adres konum bilgini şöyle abonelik baslatman yeterli

Sanctus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum türknet gigafiber istiyorsan eğer tt altyapısı ile alamıyorsun . şuan sadece fiberi türktelekom altyapısını destekleyen
turk telekom fiberi turknet üzerinden alamaz mıyım? Turknetin gigafiberini istemiyorum sadece o sağlayıcı ile abonelik yapmak istiyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
He alirsin o zaman ama sistemlerinde gözükmesi gerekiyor diye biliyorum ne kadar doğru bilemem @alpolojix o konuya daha hakim biri
turk telekom fiberi turknet üzerinden alamaz mıyım? Turknetin gigafiberini istemiyorum sadece o sağlayıcı ile abonelik yapmak istiyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Türk telekom önce kendi fiberini bina için aktifleştirecek. Şu anda aktif ama obk denen kablolar muhtemelen iletilmemiş çünkü eskisi gibi her daireye çekilmiyor, isteğe bağlı yapılıyor artık.
Aktifleşmesini bekleyip turknet alabilirsin. Ama 170 180tl verilmez bu fiyatlar çok.

En İyi Cevap
3
Hocam ben de akyazıdayım, Sakarya da ciddi bir çalışma var gibi. Türk telekomdan paket seçtim gelip bina kablolamalarını yaptılar ve bağlattım. başka bir iss den almak sitersen nasıl olur bilmiyorum.

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Bence türktelekom kullan turknete yakın zamanda sağlam bi zam gelebilir min 50 tl olacağını düşünüyorum. Bende düşünüyordumda vazgeçtim türktelekom fiber kullanıyorum 6 yılı geçkin memnunum özellikle müşteri hizmetleriyle. Türkneti araştırdım sürekli internet problemleri hat bağlatmalarda uzun sürmesi 1 ay bekleyen bile varmış. Sorun olduğunda türktelekoma iletiyolar onlarda tabikide önce kendi müşteri hizmetlerinin sorunlarını sonra onlarınkini çözdükleri için uzun sürüyor v.s bide bu ara turknet taahüt yaparsnoz zamdan etkilenmezsiniz diye mesaj atıyormuş yani zam geliyor. Ben türktelekom devam edicem en azından ne kadar ödeyeceğim belli 2 yıl boyunca bide benim iş internetten olduğu için sorunda hızlı çözüm lazım oda en iyisi türktelekomda bide turksat var onuda araştırdım müşteri hizmetleri baya iyi deniyor ama bilemedim

Sanctus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet Akyol
Türk telekom önce kendi fiberini bina için aktifleştirecek. Şu anda aktif ama obk denen kablolar muhtemelen iletilmemiş çünkü eskisi gibi her daireye çekilmiyor, isteğe bağlı yapılıyor artık.
Aktifleşmesini bekleyip turknet alabilirsin. Ama 170 180tl verilmez bu fiyatlar çok.
ne yapmamı tavsiye edersin abi alayım mı turk telekomdan . Turk telekomda da fiyatlar çok uçuk bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben de akyazıdayım, Sakarya da ciddi bir çalışma var gibi. Türk telekomdan paket seçtim gelip bina kablolamalarını yaptılar ve bağlattım. başka bir iss den almak sitersen nasıl olur bilmiyorum.
hangi mahalledesiniz hocam ve internet değerleri nasıl download ve upload

En İyi Cevap
3
ne yapmamı tavsiye edersin abi alayım mı turk telekomdan . Turk telekomda da fiyatlar çok uçuk bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi mahalledesiniz hocam ve internet değerleri nasıl download ve upload
Ömercikler, 1000/20. Siz? Ben ilk TT aldım çünkü diğer firmalardan maks 100/8 veriyorlar. Bu arada benim dediğim şeyler müstakil evler için. Apartmanlarda daha farklı olabiliyor.
Şuanlık 200/8 kullanıyorum ama ileride arttırmayı düşünüyorum.

Sanctus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet Akyol
Ömercikler, 1000/20. Siz? Ben ilk TT aldım çünkü diğer firmalardan maks 100/8 veriyorlar. Bu arada benim dediğim şeyler müstakil evler için. Apartmanlarda daha farklı olabiliyor.
Şuanlık 200/8 kullanıyorum ama ileride arttırmayı düşünüyorum.
bende yunus emredeyim aralık başında sorduğumda adapazarındaki müdürlüğe git dendi onaylı proje yok falan dediler 2 haftada eve kadar çektiler şaşırttı baya özellikle akyazı gibi biryerde . herkese teşekkür ederim cevaplarınız için kolay gelsin

En İyi Cevap
3
Hocam dedikleri doğru, biz direkt döşeyen ekibin müdürüyle iletişim halindeydik çok sıkıntılı bir süreçti. Alt yapı geldiyse direkt tt den 1 kere alın sonra hangisine geçeceğinize bakarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,954
Üyeler
159,076
Son üye
huseyinasd113