TurkTelekom hipernet altyapım Var

Salu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
839
Altyapı sorgulattım hipernet altyapım varmış turktelekom almak istemiyorum fakat turknette modem fiyatı 450 tl turktelekomda daha ucuz sizce ne yapmalıyım ve 24 mbps internet bana yetermi online oyunlarda sadece ben kullanacağım

Turnknet fiber de modem ucreti odemiyosun bildiğim kadariyla

Türknet için çok fazla şikayet var ben önermiyorum şahsen. Millenicom bakabilirsin kendim kullanıyorum. Kendin de bir modem alabilirsin internetten ISS'lerin vereceği modemlerden kat kat güzel olacaktır.
sorun olursa sorabilirsin.

türk telekom baya kazık ben de vodafone a geçmeyi düşünüyorum vdsl altyapı varmış haberim yok onu da açtırınca daha güzel olur sen de bi bak istersen vodafone vdsl kampanyalarına

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu
Altyapı sorgulattım hipernet altyapım varmış turktelekom almak istemiyorum fakat turknette modem fiyatı 450 TL turktelekomda daha ucuz sizce ne yapmalıyım ve 24 mbps internet bana yetermi online oyunlarda sadece ben kullanacağım
daha dün gece adsl den vdslye geçtim :) 16 mbps den 24 e geçtim 1 yıl taahadütüm kalmış turknete geçeceğim bende. modemi ise trendyolun dolap uygulamasında modemciler var 70 liraya 2. el aldım. bana internet kesilecek 2 ile 15 gün felan sürer dediler ama internet hemen anında geldi.
24 mbps 105tl
35 mbps 130 tl dedi
24 ü seçtim bi sıkıntı olursa yine arar yükseltirim dedim.
yalnız yeni tahaadüt yaptırmayın mevcut kampanyanıza değişiklik yapabiliyorsunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu
Geri