Neler Yeni

TÜRKTELEKOM İnternet Bilgisayarda Yavaş Telefonda Hızlı (Nasıl Çözülür)

Proosmir

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Can Topcu
Öncelikle Türk Telekom 24 download 3 upload(uzaktan çalışma ve eğitim için 6mb'a yükseltildi) fiber internet müşterisiyim. Bölgemde genel bir çalışma yok, ödenmemiş faturam bulunmamakta. Taahhütümün son ayında olduğumu belirtmek isterim.
Sorun şu 2 1ay önce internet bir gece kesildi ve o günden sonra sorunlar baş göstermeye başladı. İlk olarak tüm cihazlarda internet yavaştı 5. - 6. arıza talebi oluşturmamdan sonra telefon ve televizyonda internet hızı normale döndü ancak bilgisayarda hiçbir şekilde normale dönmedi.
Türk Telekom ekibi bilgisayarın bozuk dediler bende bozuk olup olmadığını öğrenmek için kasayı başka bir internet servisi sağlayıcısına bağladım ve hiç bir şekilde sorun olmadı kullanabildim.
Benim sorunum nerde arkadaşlar? 1 aydır bu sorun var ne ders dinleyebiliyorum bilgisayarda ne sınava girebiliyorum çok kötü bir şey.

(Not: kırmızı ile sağ üstünü boyadığım görseller bilgisayardan hız ölçümü mavi ile boyadığım telefondan)

Ekler

• pc speedtes.PNG
    pc speedtes.PNG
    25 KB · Hit: 93
  • pc speedtest.PNG
    pc speedtest.PNG
    86.6 KB · Hit: 99
  • pcsopeed.PNG
    pcsopeed.PNG
    54.8 KB · Hit: 80
  • WhatsApp Image 2020-12-21 at 18.03.06.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-21 at 18.03.06.jpeg
    56.5 KB · Hit: 96

Proosmir

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Can Topcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo da bir sorun olabilir mi? ya da wifi alıcınızda?
@alpolojix / Leroxy
Kasayı başka bir internet sağlayıcısına bağladım sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Hatta telefon internetine wifi ile bağladım telefondaki speedtestden daha yüksek hız çekiyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Kasayı başka bir internet sağlayıcısına bağladım sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Hatta telefon internetine wifi ile bağladım telefondaki speedtestden daha yüksek hız çekiyor.
Modemde hız kısıtlaması vb. Var mı kontrol edin.

Proosmir

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Can Topcu
Modemde hız kısıtlaması vb. Var mı kontrol edin.
Nasıl bakılıyor bilmiyorum ama (Modemim ZTE FİBER) belkide 50 kez reset atmışımdır ben olsun türk telekom yöneticileri olsun hala kalmış mıdır öyle bir kısıtlama? Kalmış ise google amcadan öğrenip bakarım.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Öncelikle Türk Telekom 24 download 3 upload(uzaktan çalışma ve eğitim için 6mb'a yükseltildi) fiber internet müşterisiyim. Bölgemde genel bir çalışma yok, ödenmemiş faturam bulunmamakta. Taahhütümün son ayında olduğumu belirtmek isterim.
Sorun şu 2 1ay önce internet bir gece kesildi ve o günden sonra sorunlar baş göstermeye başladı. İlk olarak tüm cihazlarda internet yavaştı 5. - 6. arıza talebi oluşturmamdan sonra telefon ve televizyonda internet hızı normale döndü ancak bilgisayarda hiçbir şekilde normale dönmedi.
Türk Telekom ekibi bilgisayarın bozuk dediler bende bozuk olup olmadığını öğrenmek için kasayı başka bir internet servisi sağlayıcısına bağladım ve hiç bir şekilde sorun olmadı kullanabildim.
Benim sorunum nerde arkadaşlar? 1 aydır bu sorun var ne ders dinleyebiliyorum bilgisayarda ne sınava girebiliyorum çok kötü bir şey.

(Not: kırmızı ile sağ üstünü boyadığım görseller bilgisayardan hız ölçümü mavi ile boyadığım telefondan)
Hocam tam olarak nerede oturuyorsunuz ? Kocaeli yazıyor bende de öyle sıkıntı vardı sonradan geçti Gebze de ben.

Proosmir

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Can Topcu
Hocam tam olarak nerede oturuyorsunuz ? Kocaeli yazıyor bende de öyle sıkıntı vardı sonradan geçti Gebze de ben.
Zonguldak ili Devrek ilçesinde oturmaktayım. BU sorundan illallah çektim manitammış gibi her gün TTyi arıyorum bıktım usandım bezdim ya. Geçen vize dönemimde 2 sınavdan kaldım sınavdan attı internetten.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Zonguldak ili Devrek ilçesinde oturmaktayım. BU sorundan illallah çektim manitammış gibi her gün TTyi arıyorum bıktım usandım bezdim ya. Geçen vize dönemimde 2 sınavdan kaldım sınavdan attı internetten.
Geçmiş olsun reis ben orada Kocaeli yazınca 1 ay öncesinde falan bende de öyle bir sıkıntı vardı ama sonradan kendiliğinden düzeldi

Proosmir

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Can Topcu
Geçmiş olsun reis ben orada Kocaeli yazınca 1 ay öncesinde falan bende de öyle bir sıkıntı vardı ama sonradan kendiliğinden düzeldi
Telefonda hızlı bilgisayarda yavaş mıydı seninde ?

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Dostum ben kırsal kesimde oturuyorum benim iki haftadır İnternetimi kestiler aradık halledicez dediler ama halledicekleri yok babamda iptal edip Redbox veya superbox almayı düşünüyoruz

Proosmir

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Can Topcu
Dostum ben kırsal kesimde oturuyorum benim iki haftadır İnternetimi kestiler aradık halledicez dediler ama halledicekleri yok babamda iptal edip Redbox veya superbox almayı düşünüyoruz
İnternet alt yapım fiber 100megabit destekliyor başka bir firmaya geçicem bende sanırım ya TurkNet yada Millenicom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,282
Üyeler
163,136
Son üye
MasterDenizo
Top Bottom