Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
harbi gigafiber ayrı bi' dünya yaGigafiber rahatlık ya bana fiberde gelse razıyım
harbi gigafiber ayrı bi' dünya yaGigafiber rahatlık ya bana fiberde gelse razıyım
Mesele o değil hocam mesele ben onların alt yapısından gıbirnet kullanıyorum onlar bana sizin bölgenizde alt yapımiz yok diyor böyle olunca haliyle diğer firmalar bana kaç MB hız vereceğini göremiyor adresi güncellemesi lazım ama beyinsizler tam tersini yapıyor ve inkar ediyor konu şuan BTK aktarıldı onlar cevap verecek bakalımTürk Telekom sa normaldir türk Telekom uzakdurun 5 10 TL fazla olsun türk Telekom olmasın
Benim alt yapı kabloları caldilar neşe bu arkadaşlar aradı internet kulaniyormusum kullanmadığım internet para istiyor ve yine bu arkadaşlar sözleşme bittiyor 9 ocakda 16 mbps için benden 180 TL 24 mbps için ise 240 TL istiyor bu arkadaşlar küstah müşteri hizmetleri diyorki bizden iyi fiyat veren firma yok türk Telekom hariç her firmadan internet alırımMesele o değil hocam mesele ben onların alt yapısından gıbirnet kullanıyorum onlar bana sizin bölgenizde alt yapımiz yok diyor böyle olunca haliyle diğer firmalar bana kaç MB hız vereceğini göremiyor adresi güncellemesi lazım ama beyinsizler tam tersini yapıyor ve inkar ediyor konu şuan BTK aktarıldı onlar cevap verecek bakalım
Şuan gıbirnetten internet kutusu diye firmaya geçicem 10 TL daha düşükBenim alt yapı kabloları caldilar neşe bu arkadaşlar aradı internet kulaniyormusum kullanmadığım internet para istiyor ve yine bu arkadaşlar sözleşme bittiyor 9 ocakda 16 mbps için benden 180 TL 24 mbps için ise 240 TL istiyor bu arkadaşlar küstah müşteri hizmetleri diyorki bizden iyi fiyat veren firma yok türk Telekom hariç her firmadan internet alırım
Comnet geçmeyi düşünüyorum en son 99 TL diŞuan gıbirnetten internet kutusu diye firmaya geçicem 10 TL daha düşükşuan 110 TL veriyorum 100 mps ama 75 alıyorum vdsl
Poyraznet mi? İnternet Kutusu mu? Gıbırnet mi? Altyapım 72Şuan gıbirnetten internet kutusu diye firmaya geçicem 10 TL daha düşükşuan 110 TL veriyorum 100 mps ama 75 alıyorum vdsl
comnet en düşük 109TLComnet geçmeyi düşünüyorum en son 99 TL di
Ben internet kutusu'na geçicem fiyat konusunda 10 TL ucuz olduğu içinPoyraznet mi? İnternet Kutusu mu? Gıbırnet mi? Altyapım 72