Neler Yeni

Yardım Turktelekom Kendi Alt Yapısını İnkar Ediyor

Yaklaşık 6.5 Yıl Turknet Kullandım Zam Yapınca Gibirnete Geçtim 3 Ay'dır bu firmaları Turktelekom Alt Yapısından Kullandım ve hala kullanıyorum

Adresime Fiber İnternet İçin BTK Şikayet ettim Turktelekom'u turktelekom bana bölgenizde alt yapımız yok diyor :) itiraz ettim var ve şuan güncel olarak Gibirnet kullanıyorum dedim turktelekom alt yapısından ve dönüş olarak tekrar bana aynı mesajı attılar bende tekrar itirazda bulundum ve sonuç BTK Kaldı

Benim anlamadığım olay bana gönderilen mesaj'da Detaylı kontrol sağlandı diyor neye göre detaylı?

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
bizdede aynısı oldu biz taşınabilir aldık muhtemelen sanada aynısını yaptırmaya çalışıyolar gıbırnette kalsan daha iyi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
mahalle/sokakta fiber yok demek istiyorlar genelde

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bölgede olmadığı için size getiremezler o yüzden, çok masraf olur onlara. İlk önce bölgenize gelmesi lazım fiberin
Hocam zaten bende Şikayet ediyorum gelmesi için :) üzerime düşeni yapıyorum ve onlara baskı uyguluyorum ama bu şekilde mesaj gelince açıkçası güldüm şimdi süreç BTK Kaldı o dönüş yapicak

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam zaten bende Şikayet ediyorum gelmesi için :) üzerime düşeni yapıyorum ve onlara baskı uyguluyorum ama bu şekilde mesaj gelince açıkçası güldüm şimdi süreç BTK Kaldı o dönüş yapicak
hocam işte istek yoluyla gelmez bölgeye, kendileri getirmesi lazım önce veya para vererek masrafını siz ödeyeceksiniz

supdelux

80+
Benim sokağımda 2-3 bina kalmıştır Türk Telekom altyapılı fiber kullanmayan o binalardan biride yeni taşındığım bina. Her aradığımda 1 ay içinde sizin binanızada gelecek diyolar ama getirmiyorlar. İşin komik kısmı ben yeni taşındığım bina içine hiç dikkat etmeden, port sorunu çekmeyeyim diye Türk Telekom'dan abonelik açtım daha sonra bina içi tesisata baktığımda büyük bir hüsranla daireme döndüm.

Meğersem binamda Türknet'in 1000 MBit Gigafiber varmış ve ben ***** gibi dikkat etmeden Türk Telekomun dandik 50 Mbit hızına hapsoldum. :D

Benim sokağımda 2-3 bina kalmıştır Türk Telekom altyapılı fiber kullanmayan o binalardan biride yeni taşındığım bina. Her aradığımda 1 ay içinde sizin binanızada gelecek diyolar ama getirmiyorlar. İşin komik kısmı ben yeni taşındığım bina içine hiç dikkat etmeden, port sorunu çekmeyeyim diye Türk Telekom'dan abonelik açtım daha sonra bina içi tesisata baktığımda büyük bir hüsranla daireme döndüm.

Meğersem binamda Türknet'in 1000 MBit Gigafiber varmış ve ben ***** gibi dikkat etmeden Türk Telekomun dandik 50 Mbit hızına hapsoldum. :D
😂 Gigafiber rahatlık ya bana fiberde gelse razıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,134
Üyeler
168,390
Son üye
ErenCskn
Top Bottom