durum bendede aynı evde çok kişi int kullanıyorsa ondan oluyor bende mesela 3 telefon bir iptv bağlı 300 pingle oynuyorum kızıyordum intlerini kapatıyorumTurktelekomda rezalet bır pıng alıyorum csgoda 300 ping alıyorum yokmu bunun bır cozumu,sıkayet acıyorum sıteden hıc bır sorununuz yok dıyor Nasıl Yapabılırım ?
bugün bendede sorun var lolde bile 200-300 den aşağı ping almıyorumTurktelekomda rezalet bır pıng alıyorum csgoda 300 ping alıyorum yokmu bunun bır cozumu,sıkayet acıyorum sıteden hıc bır sorununuz yok dıyor Nasıl Yapabılırım ?
Tek çözümü servis sağlayıcısı değiştirmek veya tarife yükseltmesi yapmak. Tarife yükseltmesi yaparsanız sizi dolandırmaya devam ederek bir iki şey sunabilirler fakat Turknet gibi servis sağlayıcılarına göz atarsanız onların verebileceği hizmet daha da tatmin eder.Turktelekomda rezalet bır pıng alıyorum csgoda 300 ping alıyorum yokmu bunun bır cozumu,sıkayet acıyorum sıteden hıc bır sorununuz yok dıyor Nasıl Yapabılırım ?
Hangi paketi kullanıyosunuz TTnet 'in ?Turktelekomda rezalet bır pıng alıyorum csgoda 300 ping alıyorum yokmu bunun bır cozumu,sıkayet acıyorum sıteden hıc bır sorununuz yok dıyor Nasıl Yapabılırım ?
Bende o paketi almayı düşünüyorum da normal zamanda kaç mbps hız alıyosunuz ?24mbps olan paket
Alt yapım türktelekom hipernet destekliyor santral 1 km uzaklıkta bende ping sorunu olcağını düşünmüyorum sizce ?Altyapın Desteklıyorsa TurkNete Gec Derım. 22 download 3 upload alıyorum ama pıngden oyun oynayamassın
Adls mi Vdls mi ? Bir şey daha sormak istiyorum. TTnet bağlatıcamda modemle gelen ethernet kablosu nasıl sizce kaliteli mi ?Sorun bina altyapisinda biz 16mb türktelekom kullanıyoruz da go da 55 60 pingim var lol de 14 15 değişip duruyor